Merhaba Değerli Moderatörler ve Forum üyeleri Yaklaşık 3-4 aydır Oyunda ve Forumda yoktum,Oyunda ne gibi değişikler var,Hileler hala aktifmi kısacası bu zaman zarfında değişen ne oldu ,yüksek rütbeli oyuncular hala illegal kasıyormu bla bla bla neler değişti bilgi verebilecekler var mı ,bu arada Nasılsınız Oyun ve Özel yaşamınız nasıl gidiyor bu konu altında sohbet edebiliriz beni hatırlayanlar mutlaka vardır.
Merhaba,ben senden sonra üye oldum tekrardan hoşgeldin.Oyunda hileler devam etmekte ama çalışmaların devam edildiği söyleniyor,F5 artık daha çok çalışıyor,illegal kullananlar var mı bilemem,2 yeni harita var,yeni ve çok değişik silahlar,dövmeler,setler ve özel karakterler var ve yeni bir ses gelicek Wolfteam sayfasından bakabilirsin.
Adamın rütbesi tek çizgi pro seti ve ec sl'si var base tarayanlar olduğundan fazla bizim net cafemiz var en azından 200 oynayan oyuncu arkadaşım var %50 si oyunu bırakmış bulunmakta herkes soğudu artık oyundan durup dururken bir bakıyorsun bütün adamları sen öldürmüşsün adam istediği zaman seni oyundan rahatlıkla atabiliyor şuan durum bu ve oyundan kattiyen zevk almıyorum... Saygılar
wolftem ukonuyla buhkak ilgilenmeli yoksa oyun hilden ibaret olucak dürüst otuncuya yer kalmadı bölelikle oyun hilesiz oynamıyo 4 yıldır oynuyom bukdar çok hile olmamıştı neyazıki bırakmaları normal bende düşünüyom bırakmayı eskiden en azından karkter olmamasına ramen iyiydi bilek gücü vardı şimdi mnkündeyil oyunda hileden başka bişey yok ( umarım yetkililer bubun bi yolunu bulur saygılar