ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Yoklama

• Pesimistİnsan
    Konu: 20 Yanıt: 130
    1358 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Merhaba Değerli Moderatörler ve Forum  üyeleri Yaklaşık 3-4 aydır Oyunda  ve Forumda yoktum,Oyunda ne gibi  değişikler  var,Hileler hala  aktifmi kısacası bu zaman zarfında  değişen  ne oldu ,yüksek  rütbeli  oyuncular hala  illegal  kasıyormu bla bla bla neler değişti  bilgi verebilecekler var mı ,bu arada Nasılsınız Oyun ve  Özel  yaşamınız  nasıl gidiyor bu konu altında sohbet edebiliriz beni  hatırlayanlar  mutlaka  vardır.

0

6.12.2014

Link kopyalandı.
  • Megalaxy
    Konu: 28 Yanıt: 178
    1297 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Merhaba,ben senden sonra üye oldum tekrardan hoşgeldin.Oyunda hileler devam etmekte ama çalışmaların devam edildiği söyleniyor,F5 artık daha çok çalışıyor,illegal kullananlar var mı bilemem,2 yeni harita var,yeni ve çok değişik silahlar,dövmeler,setler ve özel karakterler var ve yeni bir ses gelicek Wolfteam sayfasından bakabilirsin.

0

6.12.2014

Link kopyalandı.
  • fatcop41
    Konu: 2 Yanıt: 16
    227 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Öncelikle aramıza tekrardan hoşgeldin :). illegaller sona erdi hileler devam ediyo ama onlar için de cezalandırma var oyuna yeni şeyler eklendi bi girip bakmanı tavsiye ederim :)) iyi forumlar.

0

8.12.2014

Link kopyalandı.
  • ad27072012
    Konu: 0 Yanıt: 1
    24 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Adamın rütbesi tek çizgi pro seti ve ec sl'si var base tarayanlar olduğundan fazla bizim net cafemiz var en azından 200 oynayan oyuncu arkadaşım var %50 si oyunu bırakmış bulunmakta herkes soğudu artık oyundan durup dururken bir bakıyorsun bütün adamları sen öldürmüşsün adam istediği zaman seni oyundan rahatlıkla atabiliyor şuan durum bu ve oyundan kattiyen zevk almıyorum... Saygılar

0

10.12.2014

Link kopyalandı.
  • Pesimistİnsan
    Konu: 20 Yanıt: 130
    1358 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Diğer oyunlarda hileler kolayca engelleniyor  bir  çare bulamadılar çok sıkıntı  bir durum.

0

17.12.2014

Link kopyalandı.
  • mekanik512
    Konu: 0 Yanıt: 4
    6 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

wolftem ukonuyla buhkak ilgilenmeli yoksa oyun hilden ibaret olucak dürüst otuncuya yer kalmadı bölelikle oyun hilesiz oynamıyo 4 yıldır oynuyom bukdar çok hile olmamıştı neyazıki bırakmaları normal bende düşünüyom bırakmayı eskiden en azından karkter olmamasına ramen iyiydi bilek gücü vardı şimdi mnkündeyil oyunda hileden başka bişey yok ( umarım yetkililer bubun bi yolunu bulur saygılar

0

1.5.2015

Link kopyalandı.
  • mekanik512
    Konu: 0 Yanıt: 4
    6 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

özelikle kartal çarlılar kafa hilesi çok onun isminide poro kouymuşler)

0

1.5.2015

Link kopyalandı.