ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Yiğit Demir Kimdir

• saditpc42
    Konu: 1 Yanıt: 1
    13 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

YİĞİT DEMİR İSTANBUL KARŞIYAKA DA DOĞMUŞTUR BABASI BİR İNŞAATDA TUĞLA ÇEKİP ÇEŞİTLİ YERLERDE ÇALIŞARAK KÜÇÜK YİĞİTE VE KARISINA BAKMAYA ÇALIŞMAKTADIR .YİĞİT İN ANNESİ İSE EV HANIMI OLUP EVE KATKIDA BULUNMAK İÇİN TEMİZLİKLERE GİDER . KÜÇÜK YİĞİT HAYATIN BU ZORLUKLARINA KARŞI AZİMLE OKUMAK İSTER FAKAT BABASI YİĞİY 11 YAŞINDAYKEN VEFAT EDER VE PARASIZLIKTAN DOLAYI OKULA ARA VERİR MAHALLELERİNİN MUHTARI YİĞİT İN NE KADAR ZEKİ BİR ÇOCUK OLDUĞUNU BİLİR VE ONU YENİDEN OKULA YAZDIRIR VE TÜM MASRAFLARINI KARŞILAR YİĞİT AZİMLE SIÇAN DUVARI DELER DER VE TÜM ZORLUKLARA KARŞI OKUR OKUR OKUR VE OKUR GÜN GELİR ÇATAR YİĞİT SINAVA GİRER VE ASKERİ BİR OKUL KAZANIR YİĞİT BURADADA BAŞARISINI GÖSTERİR VE TÜM KOMUTANLARININ GÖZÜNE GİRER OKUL BİTİNCE TAYİNİ HAKKARİ YE ÇIKAR BURADADA ÜSTÜN BAŞARI GÖSTERİR YİĞİTE ŞEREF MADALYASI VERİLİR BU SIRADA DÜNYADA KURT SALDIRISI BAŞLAR VE YİĞİTİN ANNESİDE BU SALDIRIDA HAYATINI KAYBETMİŞTİR YİĞİT BUNU ÖĞRENİNCE DÜNYASI BAŞINA YIKILIR AMA PES ETMEZ ANNESİNİN MEZARI BAŞINDA İNTİKAM YEMİNİ EDER  ÜSTÜN BAŞARILARINA DEVAM EDEN YİĞİT ÇOCUKLUK HAYALİ OLAN RÜTBEYE SONUNDA ERİŞMİŞTİR SUBAY OLMUŞTUR FAKAT  SUBAYLIĞI FAZLA UZUN SÜRMEZ  ARTIK YİĞİT  BORDO BERELİ OLMUŞTUR YİĞİT ŞUAN HAYLA GİRİŞ DAĞLARINDA KURT AVLAMAKTADIR :) SİZLERİ BİRAZ OLSUN GÜLDÜRDÜYSEK NE MUTLU BİZLERE ICiLeTI HER TÜRLÜ HEDİYENİZ KABULÜMDÜR :D :D HERKESE İYİ OYUNLAR

0

28.12.2015

Link kopyalandı.
  • zil456123
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Abi nakit atsannıza benim nikime

0

30.12.2015

Link kopyalandı.
  • Naugality
    Konu: 1 Yanıt: 61
    223 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Güzel bir hikaye yazmışsınız , böyle şeyleri bizlerle paylaştığınız için teşekkürler,
    iyi forumlar.

0

27.4.2016

Link kopyalandı.
  • 4121mustafa
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Kazanılan Rozetler

Abi çok güzel ama ben yeni film BÖRÜ diye bi film 2018 yapıldı ben dün akşam izledim ama orda yiğit demire benzeyen karakteri düşünüyom acayip benziyo

0

5.3.2018

Link kopyalandı.
  • Cherath
    Konu: 0 Yanıt: 4
    22 JFP
    Kazanılan Rozetler

Okurken keyif aldım, gayet başarılı :) 

Keyifli forumlar!

0

6.3.2018

Link kopyalandı.