1)Hileler oyunu perişan ediyor ve eğlenmek yerine stres yapmamıza sebep oluyor bu konuda yakın zamanda çoğu sitenin engellendiğini gördüm fakat 2 büyük site hala açık eğer ilgilenecek olursanız isimlerini bildiririm bu konuda eskiden apex vardı hileler yoktu fakat xıgncode hileler için resmen ortam yarattı neden apexden vazgeçildi?eğer aylardır olduğu gibi işin üstesinden gelemiyecekseniz lütfen koruma programını değiştirin bunu çıkar gözetmeksizin sadece dürüst oyunculara eski wolfteam zevkini yaşatmak için yapın, lütfen yapın!
2)Değişik saçma sapan silahlarda oyunu bozuyor yeni çıkan silahlar için söylüyorum çoğu saçmalık em4a1 ultımate akeı ultımate yine oynanışı çok bozmuyor fakat plasma rifle,zaitsev ultımate ve diğer ex serisi silahlar tamamen saçmalık bu konuda şunuda belirtmek isterim ki em4a1 ultı akeı ultı bunların hiçbiri ec sl ile oynanan bir oyun kadar zevk vermiyor fakat en azından kendi çapında bir mantıkları var.
3)Yeni kd sistemi yüzde olarak gösterilince bize ne kazandırıyor?Çoğu oyuncu mantığını bilmiyor ve eski kd sisteminin daha iyi olduğunu beyan ediyor.
4)Rashid saladin gibi değişik karakterlerde kesinlikle cristopher ve pedronun tadını vermiyor ve oyunun kalitesini düşürüyor tüm eski wolfteam oyuncularıda buna katılır fakat yinede bunlar varkende oyun oynanılabilir.
5)Hediye kutusunun 30 gün olması bunu biriken hediyelerin oyun performansını etkilemesi olarak açıkladınız o zaman kutuya varsayalımki 10 sayfa limit koyun oyuncu işe yaramayan eşyalarını atsın kutudan fakat 30 gün içinde kullanamayacağımız kadar çeşitli karakterler (kutuda 3 tane kırmızı takım için 30 günlük özel olması mesela),silahlar bize kalsın.Eğer buna olumsuz bakarsanız ben sizin tamamen maddi amaç için bunu yaptığınızı düşünürüm eğer fazla joypara istiyorsanız kutuları +25 ten fazla yapmayın oyuncular istediklerini çıkarmak için daha fazla kutu alır ama lütfen benim çıkarmış olduğum özelimi silahımı benden almayın!
Sayın yetkililer bu iş böyle devam ederse wolfteam birkaç yıl içinde kimse tarafından oynanmaz eski yoğunluk da artık sunucularda yok lütfen çıkar gözetmeksizin sadece wolfteamı bir fps klasiği haline getirmek için,oyuncularınıza eski oyun zevkini yaşatmak için bir şeyler yapın bu benim değil wolfteama gönül vermiş tüm oyuncuların serzenişidir çığlığımıza kulak vermeniz dileğiyle.....
Yetkililer ailenize sövsek kılınızı kıpırdatmazsınız adam değilsiniz çünkü cebini düşünen bi kaç züppesiniz o kadar ilgilenin şu siktiğimin oyunuyla küfür eden adam haklıdır şimdi beni banlarsınız diye söylüyorum şu destek sisteminize bakın artık cahiller beceremiyorsanız işinizi bırakın amk yeter sizden çektiğimiz kapatın şu oyunu ya da s2 son silah kapandı zombi rock kapandı şu aq oyununuda kapatın hileciler para kazanamasın o bile mutlu eder beni! Çıldırttınız adamı 2'dir ss almışım gönderiyorum banlansın diye destek çalışmıyor ilk hile buldugumda yemin ederim paylaşıcam sayfada madem serbest herkez kullansın aq
WOLFTEAM ESKİ SÜRÜME GERİ ÇEVİRİN ÇOK SAYIDA OYUNCU KAZANACAKSINIZ NEDEN HILE İLE GÜNDEME GELMEK İSTİYORSUNUZ BAN ATMAK BU KADAR ZOR BİR ŞEY Mİ YAPAMIYORSANIZ ŞİRKETİ YAPACAK BİRİNE DEVRİNİ VERİN ÇOCUKLARIN ELİNDE Mİ NEY WOLFTEAM YETKİLİ KİMSE AÇIKLAMA YAPAMIYOR TEKNİK EKİP DEĞİŞMESİ GEREKİYOR OYUNDA HILECILERI ANINDA BAN ATACAK ARKADAŞLAR VE YAZILIMCILAR GEREKİYORRRR TEŞEKKÜRLER BU OKUYACAK YETKİLİ BİLE YOKTUR ŞİMDİ HDFJDHFDJFDJKFDSFGJK