girdim her oyunda hile var
artık oyunlardan zevk alamaz hale geldim
ben bir çok oyun platformunda bulundum hic birinin forumuda buranın kadar saçma değildi bir kere hile bolumu nasıl olmaz hic bir oyun forumunda hile bolumsuz olmaz hepsinde var tmm destek den yollayın diyorsunuz 3 tane hileci video olarak gönderdim ve halen ban yemediler elimde başka olanlarda var onları göndermedim çunki bir işlem yapıldığı yok direk talep kapatıldı yazıyor
tmm normal oyunda çok donuyor hepsine yetişemiyorsunuz bir etkinlik yapıyorsunuz
Kafes diye resmen orası kimin hilesi gücluyse o birinci olsun yeri ve sorsan açıklanmada 13.01.2014 tarihinde açıklanacaktır.
dediniz halen açıklama yok orda kaç kişi hile diye lp kaybediyor bizdemi hile yapalım artık oyundan zevk ala bilmek için
forumda hile bolumu acmadığınız içinde şole fikirler geliyor
kimisi diyorki kartal rutbeye gelmiş adam hile video cekiyoz diyoz boşa cekme bu hileyi og satıyor ya bole birşey var hiledende para kazanmak için yada kendi adamlarınızı ayırmak için yada bu çok ugraştırcak bizi biz paramıza bakalım gerisi hikaye diyorsunuz bende aptal değilim dimi bu oyunada para veriyorsam hizmet görmek isterim gördügüm hizmet 0 zevk almak için bizde hile yapcaksak soyleyin parasınıda bizde alalım ban yemiceksek bizde yapalım
Merhabalar,
Öncelikle şunu belirtmek isterim, Oyun Görevlileri hile satmıyor, satmaz. Tam tersine hile satan siteler hakkında hukuki işlem yapıyorlar. Fakat bu biraz zaman alacak. O zamana kadar biraz daha sabretmenizi rica ediyorum. Yakında tertemiz bir oyun oynayabileceksiniz.
İyi Oyunlar.
YA ARTIK BIKTIM YEMİN EDERİM BIKTIKM MİLLET HİLELERİ YAPIO SS AÇSAK BİLE 3 GÜNLÜK BANNED YİYOSA SADECE SONRA GERİ YAPIO BU HİLELERE ACİLEN Bİ ÇÖZÜÜM BULUNMASINI İSTİYORUM YADA BANNED SÜRELERİNİ UZATILMASINI İSTİYORUM ARTIK OYNDA ZEVK ALAMIOSUN ADAM 1 YILDIZ OYUAN GİRMİŞ HİLE YAPIYOR YHA YETKİLLİLER BUNA ACİLEN Bİ ÇÇÖZÜM BULSUN YOKSA BENCE WOLFTEAM KISA SÜRE SONRA SONA EREİLİR YANİ BİRAZ ÇABUK OLUN