ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Yetkililer lütfen bakınız.

• AKB4BA
    Konu: 1 Yanıt: 1
    13 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Hesabımın şifresini benden başka birisi biliyor ve girip oynuyor ve şahsen ben bu durumdan şikayetçiyim. Oyuna hesabımın kullanıcı adı ve şifresi ile girebilirken wolfteam resmi sitesine kullanıcı adı ve şifremle giremiyorum yanlış olduğu hatasını alıyorum. Bu yüzden şifremi değiştiremiyorum. Ve hesabımın hangi e-postam üzerine kayıtlı olduğnu unuttum. Lütfen yardımcı olun. Saygılarımla.

0

24.9.2015

Link kopyalandı.
  • avengers256
    Konu: 138 Yanıt: 1499
    7713 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Merhaba, bu konu hakkında size şöyle bir yardımım dokunabilir wolfteam destek sayfasına giriş yapın ve site ve hesap güvenliği sekmesinden Oyuna giriyorum, siteye giremiyorum. Ne yapmalıyım? adlı seçeneğe ticket atabilirsiniz. Mutlaka ve mutlaka yardımcı olucaklardır.

0

25.9.2015

Link kopyalandı.
  • Pesimistİnsan
    Konu: 20 Yanıt: 130
    1358 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

ALINTI : "www.joygame.com" internet adresini ziyaret ederek "şifremi unuttum" seçeneğine tıklayın. "Şifremi unuttum" sekmesine tıkladıktan sonra sizden istenilen bilgileri doğru bir şekilde girdiğinizde şifreniz, hesabınızın bağlı olduğu e-posta adresine elektronik posta olarak gönderilecektir. Ardından şifrenizi değiştirerek siteye giriş yapabilirsiniz.
    NOT : Hesabınızın E-Posta adresini bilmemeniz durumunda yapabileceğiniz  hiç birşey yoktur.Kayıt olurken gerçek bir adres girmeliydiniz.

0

25.9.2015

Link kopyalandı.
  • IIPosTII55
    Konu: 1 Yanıt: 11
    100 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

POSTA HESABIN OLMALI VE (JOYGAME.COM)ADRESİNDEN GİRİŞ YERİNDEN ŞİFREMİ UNTTUM SEÇENEĞİNE TIKLA E POSTANI YAZ VE POSTA HESABINA  GELECEKTİR :/

0

25.9.2015

Link kopyalandı.