ya bu oyunda ne gm var ne og var nede monitator cevap veriyor bu oyunu kim ilgileiyor arkadaş maxko kngiht onlinede from a yazı yazdığında adında cevap geliyor yapmayın böyle kardeşim şimdi ben 3 senelik bir oyuncunuzum nasıl olduysa epostayı ben kurar ken yanlış yazmışım [email protected] yazıcağıma [email protected] yazmışım allah aşkına bana yardım edin çarda okadar nakit var heba olmasın rütbede yüksek hayır yardım etmicekseniz o nakitlerin parasını verin kurtuaım yada yardım edin bitsin bu sorun
ilk önce bu siteye giriş yap. http://www.joygame.com/wolfteam/ giriş yaptıkdan sonra orada bölüm sekmelerini görüceksin bak Anasayfa,Kılavuz,Forum,cephanelik,medya,destek,indir sekmeleri var onların içinden DESTEK sekmesine tıkla ardından Wolfteam Hakkında Sıkça Sorulan Sorular altında seçenekler vardır biraz orta kısımlarda E-posta değiştirmek istiyorum. Ne yapmalıyım? ona tıkla ve Sorununuz cözüldü mü yazıcak sende HAYIR seçenegine tıkla ve ticketinde şu soruları cevaplandır ;
1- E-posta adresinizi neden değiştirmek istemektesiniz? (Kesin gerekmektedir)
2- T.C Kimliğinize ait önlü arkalı ekran görüntüsü (Kesin gerekmektedir - Bir tarayıcı yardımı ile görüntüyü alarak jpeg şeklinde gönderiniz)
3- Eğer elinizde varsa Joypara alımınıza ait dekont (Ekran görüntüsü de olabilir)
4- Şu anki e-posta adresiniz ve yeni e-posta adresiniz (Kesin gerekmektedir)
5- Joygame tarafından mailinize gönderilmiş olan her türlü e-postanın ekran görüntüleri (Önemlidir)
6- Karakterinize ait en eski ekran görüntüleri (Önemlidir)
Not: Yalnız tarafımıza başvurduğunuz kullanıcı hesabı adına e-posta adresi değiştirme talebinde bulunabilirsiniz. Lütfen başvurunuzu buradan yapınız. Ayrıca ekran görüntülerini jpg formatında olacak şekilde, "yeni dosya ekle" sekmesi üzerinden tarafımıza gönderiniz.
V.I.P üye değilsen ticketlerine geç verirler bilgin olsun en fazla 3 bilemedin 4 gün beklersin yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) inşallah yardımcı olmuşumdur
ben 3 senedir oyundayım arkadaşım nasıl bir moitorsünüz analamdım neyse bakalım
1.olumlu
2. olumu
3. o dekontlar yok çünkü baya oldu nakiti çekeli
4.olumlu zaten önemli olan o zaten
5.emal farklı olduğu için wolteamdan emali gelemez
6.istemediğinz kadar var hiç sorun yok video bile vardır
numaram 0542357066
sizen23 dedi ki;
ben 3 senedir oyundayım arkadaşım nasıl bir moitorsünüz analamdım neyse bakalım
1.olumlu
2. olumu
3. o dekontlar yok çünkü baya oldu nakiti çekeli
4.olumlu zaten önemli olan o zaten
5.emal farklı olduğu için wolteamdan emali gelemez
6.istemediğinz kadar var hiç sorun yok video bile vardır
numaram 0542357066
bakma bunlara ya benim ebür çarımı hile yapmadığım halede hile yaptın dediler ortaya çıkarttım sonra banı açmadılr yeni hesap açtım oyuna giricem gene og tarafındn kitlenmiştir dedi kardeş bu insanra bir bok yapamz yapslrdı önce databaseden inceleyip öyle banlarlardı ama kafalrına göre banlayıp kaaarına göre cevap veriyorlar napsan yaranmazsın bu insanlara