Öncelikkle herkesin dikkat etmesi konu wolfteam çar hırsızlarıdır ki benim başıma 22.12.2017 de gelen olayı yetkılılere duyurmaya calışıyorum evet 3 yıldız çarımı calan arkadaş aynı zamanda Yotuber dıye gecınılen Hakan Öztürk yanı YesiRaWT dır bılen bılır facebook ta kendısının YesiRaWT çar alım satım adlı bı grubu vardır ve benım 2 adet bırı 3 yıldız bırı 5 yıldız carım vardır 3 yıldız carım boşta durdugu ıcın satmayı karar verdım ve ılk onun gurubuyla karşılaştıgım ıcın onun aracılığı ıle satmaya karar verdımkı kendısıne Youtuber oldugu ıcın guvendım kendısıyle konustum carımın detaylı fotoğraflarımı attım tamam buluruz alıcı fılan dedi sonra bı cocuk dedıkı ben alacam ben fıyatı soylemeden kendısı ben hakana 800TL atım akşama devır işlemlerı yapalım dedı orda biraz şüphelendım ama neyse dedim akşama oldu Hakan Öztürk de suç ortagını ayarladı sozde alıcı diye benı kendi TS lerine davet etti gitiğimde Hakan Öztürk acele halledelim misafirlerim var dedi aceleye getırmeye calıştı sonra Para hesabımda çarı devretiğim zaman paranı senın hesabına aktarırım dedi peki dedim carı verdım E-POSTA ile bırlıkte sonra bana dedıkı ALPEMİX verkı herhangı SS alma dıye kontrol etmem lazım dedı carla ılgıılı gerı alabılmıyım dıye ben orda aslında carımın calındıgını anladım fakat artık cok gec oldu yınede ön yargılı olmak ıstemedım ALPEMİX verdım kendısıne girdi bılgısayarıma ve benim mausumu iptal etıkkı ben mudahale edemıyım dıye hızlıca acık olan facebook hesabıma gırdı ve kendısı ıle olan konuşmalarımı sılmeye calıştı ama ben hemen Bilgisayarımı kapatarak engel oldum bılgısayarı actım yıne TS ye gıdecektımkı her yerden engelledı kendısı evet sayın YETKİLİLER milettın başı yanmasın elımde KANITLAR var kendisi mılete Yotuber dıye guvenını kazanıp yıksek çarları calıyor elımdekı kanıtlarla BİLİŞİM SUÇLARINA BAŞVURMAYA ÇALIŞACAM SIZDE YARDIMCI OLUN VE KIMSENIN EMEKLERİ BOŞA GİTMESİM !!!!!!!!!