sardunya2002 dedi ki;
Bütün önerilerini sevdim. Bir soru sorayım mı? Neyse ya özelden sorarım şimdi Felsefe sorusu sorsam bile ceza verirler. :) Matematiğin ve Felsefen iyiyse mutlaka bunları bilemezsin. Çünkü Bilsem'de işledik. Üstün zekalı olman lazım. :)
manket27 dedi ki;sardunya2002 dedi ki;
Bütün önerilerini sevdim. Bir soru sorayım mı? Neyse ya özelden sorarım şimdi Felsefe sorusu sorsam bile ceza verirler. :) Matematiğin ve Felsefen iyiyse mutlaka bunları bilemezsin. Çünkü Bilsem'de işledik. Üstün zekalı olman lazım. :)
Kurallara uygun biçimde cevap verdikden sonra neden ceza alasınız ki ?
Möderatör doğru söylüyor.Sorunu karşındakilerde değil kendinde bulmalısın. :)
manket27 dedi ki;
yesribci38 Alıntı yaparken sağ altda bulunan kırmızı ok'a basarak yazarsanız anlaşılması daha kolay olacaktır.
İyi Günler
Kırmızı ok bende herzaman çıkmıyor.Çıksada bilmiyordum bundan sonra yaparım teşekkür ederim.Konumu neden kilitlediniz dışarı çıkan yorumları silseydiniz.
yesribci38 dedi ki;manket27 dedi ki;
yesribci38 Alıntı yaparken sağ altda bulunan kırmızı ok'a basarak yazarsanız anlaşılması daha kolay olacaktır.
İyi Günler
Kırmızı ok bende herzaman çıkmıyor.Çıksada bilmiyordum bundan sonra yaparım teşekkür ederim.Konumu neden kilitlediniz dışarı çıkan yorumları silseydiniz.
manket27 dedi ki;yesribci38 dedi ki;manket27 dedi ki;
İyi Günler
Her zaman çıkar.Cümle sonuna tıkladığınızda çıkmaktadır.
Hayır yanılıyorsunuz :) tablette cevabı tam ekran yapmadan çıkmıyor.Tam ekran yapıncada cümlenin sonuna tıkladımı klavye geliyor indirince kayboluyor.Yani hiç şans yok :)