ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

yeni yama berbat Kilitli

• KUPAAS İskender
    Konu: 12 Yanıt: 32
    22 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

dün gece yapmış olduğunuz yama yüzünden envanterde hangi silaha tıklasam oyundan atıyo karakter takamıyorum envanter kontrolüm dışında ve oyuna başladığımda aah yasaklı eşya kullanıdınız diyip bağlantımı kesiyo bana yardımcı olabilecek birileri varmı?

0

14.10.2015

Link kopyalandı.
  • mankenboys42
    Konu: 1 Yanıt: 4
    28 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Aynı sorun şu anda bendede var oyuna girince aah hatasından atıyor hediye ktusuna girince bir şeyi üstüne tıklayıonca direk atıyor markette atıyor v.s v.s lütfen bizi mağdur etmeyin hediye kutusunda bitmek üzere olan çok onemli eşyalarım var

0

14.10.2015

Link kopyalandı.
  • dretiani
    Konu: 2 Yanıt: 8
    44 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

aynen oyuna bile giremiyorum şuan yan hesaptan giriyorum

0

14.10.2015

Link kopyalandı.
  • avengers256
    Konu: 138 Yanıt: 1499
    7713 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Merhaba,
    Bu hatayı bildirmek için buraya tıklayın. Destek sistemine talep acın ve uygun bir üslup ile sorununuzu dile getirin.
    Bilgilendirme : Taleplere bakılma süresi 72 saatdir.

0

14.10.2015

Link kopyalandı.
  • eray98x
    Konu: 0 Yanıt: 2
    6 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

ayn ya lütfen çözüm

0

15.10.2015

Link kopyalandı.
  • KUPAAS İskender
    Konu: 12 Yanıt: 32
    22 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

konu açmadığım başvurmadığım denemediğim yol kalmadı sayın yetkililer yamadan sonra bu oyuna giremez oldum biraz oyunla ilgilenme şansınız varmı rica etsem bizi mağdur etmekten vazgeçermisiniz bu oyunun nası bi altyapısı var anlamıyorum hiç mi içeriğiyle alakalı ilgilenen insanlar yok bu kadar adam burda sizden mantıklı bi cevap bekliyo

0

15.10.2015

Link kopyalandı.
  • avengers256
    Konu: 138 Yanıt: 1499
    7713 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

KUPAAS İskender dedi ki;
    konu açmadığım başvurmadığım denemediğim yol kalmadı sayın yetkililer yamadan sonra bu oyuna giremez oldum biraz oyunla ilgilenme şansınız varmı rica etsem bizi mağdur etmekten vazgeçermisiniz bu oyunun nası bi altyapısı var anlamıyorum hiç mi içeriğiyle alakalı ilgilenen insanlar yok bu kadar adam burda sizden mantıklı bi cevap bekliyo

Merhaba,
    Topluluk Yöneticimiz ile bizzat konuştum sordum... kendileride farkındalar bu konuda bildirimleri aldıklarını ve gerekli işlemi uyguladıklarını söyledi.Lütfen sabırlı olun. İyi forumlar diliyorum.

1

15.10.2015

Link kopyalandı.
  • perky23
    Konu: 4 Yanıt: 258
    925 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Merhaba,
    Yeni yama sonrasında da yama ile ilgili incelemer ve çalışmalar sürdürüldü. Sorunlar en kısa zamanda çözülecektir. Gösterdiğiniz sabır için teşekkür ederiz.
    İyi Forumlar Dileriz

0

16.10.2015

Link kopyalandı.