Paien Laboratuarı sayesinde yeni bir ordu kurulmuştu.. '' Kurt Takımı '' bu Kurt Takımı nın Paien lab. la işi bitmişti , fakat Anti-Epoxyn'i icat eden Prf. Chris Back' ten Mavi Kurt Takımının komutanı Christopher Smith' e bir mektup gelmişti. Mektup şöyleydi:'' Sevgili Komutan Bay Smith,Geliştirmeye uğraştığımız Anti-Epoxyn ilacıyla yeni bir deney yapıyoruz. Bu yeni Anti-Epoxyn öncekinden daha güçlü ve özellikli. Bunu, başka bir denekte denedik ve sonuç olumlu çıkmadı, aksine denek az daha ölüyordu.Sizden isteğim, bu yeni ilacı sizin üzerinizde denemek istiyorum çünkü , daha önce bu ilacın mutasyonunu başarılı bir şekilde atlattınız ve bunu da atlatacağınızı umuyorum. Eğer teklifimi kabul ederseniz , 2 gün sonra saat 08.45 de Paien Laboratuarına gelin. Saygılarımla Prf. Chris Back '' Komutan Smith teklifi kabul etmişti.Ancak Reinhard buna karşı çıkmıştı: Reinhard: Sen delirdin mi Chris ?!! Tamam o deli prf. sayesinde bir ordu kurduk da ya kötü bir şeyler olursa? Komutan sensin senin kararına bağlı ama ben gitme derim. Smith: Merak etme dostum. Bunu daha önce atlatmıştım gine atlatacağımı umuyorum.2 Gün Sonra...Christopher takımıyla birlikte Paien'e gelmişti. Prf. Back onları kapıda karşılamıştı : Hoşgeldiniz dostlar ! hadi içeri geçelim. Smith: Bu yeni Anti-Epoxyn nasıl birşey olacak Prf. Back ? Prf. Back:Öncekinden daha güçlü , ve sürpriz bir özelliği olacak ( deli kahkasını atar) Smith: ( K3-TK' sını profesörün boynuna dayar ) Sürprizlerden hoşlanmam profesör ne olduğunu söyle bana !! Prf Back: Vurduğun anda düşmanlarını dondurabileceksin. Smith: (Şaşkınlık ve heyecanla ) Tamam o zaman hadi başlatalım şunu. DEVAMI GELECEK... ARKADAŞLAR İLK HİKAYEM LÜTFEN YORUMLARINIZI YAZIN DEVAMI GELDSİN