ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Yeni Güncelleme Gelmeli

• sardunya2002
    Konu: 212 Yanıt: 1305
    13420 JFP
    Kurt Takımı Komutanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Oyunda çok hile var. O yüzden çoğu kişi oyundan sıkıldı. Özellikle eski efsane klanlar ve oyuncular. Hile kaldırılsın demeyeceğim çünkü herkes diyor. Pek kaldırıldığını göremedik. Ama  oyuna şimdiye kadarki en büyük güncelleme gelirse oyuncu sayısı tekrardan artabilir. Örneğin zeki kurt deli kurt gibi kurtlar güçlendirilmeli ve özellere karşı kullanılmalı. 2. kurt dönüşümü tabi daha pahalı olur. 3. kurt dönüşümü ile yeni özellerin ve setlerin önüne geçecek süper kurtlar yapılmalı Bahama 2018'de açılacak galiba bazı istihbaratlar aldım ama yeni kral kurtlar gelmeli ve hemen açılmalı. Görevliler okuyarsa onlara sesleniyorum: Siz görevlisiniz. Konuları bence siz bulmalısınız. Eğer bulamazsanız Facebook sayfanızdan oyunculara sorabilirsiniz. Ama yılda bir gelen ve 3 yeni silahın geldiği güncellemelerle oyun değişmez. :)

0

1.8.2016

Link kopyalandı.
  • GaIedriaI
    Konu: 305 Yanıt: 529
    4899 JFP
    Sürü İzcisi
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Merhaba,

Haklısınız birçok üst yetkili bunları yapmıyor veya gözyumuyor bu gerçekten çok yanlış birşeydir.Oyunculara yardım etmek istiyorlarsa ilk olarak yeni hedefler çizmelidirler sizin dediğiniz gibi oyun gelişmelidir veya oyunun koruması gelişmelidir yoksa bu böyle devam eder ve oyunda oyuncu kalmaz.

iyi forumlar.

0

1.8.2016

Link kopyalandı.