ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

YENİ GELEN RÜTBELERDE SORUN ve HAKSIZ KAZANÇLAR Kilitli

• jamal21
    Konu: 11 Yanıt: 17
    -120 JFP
    Hükümdar Kurt
    Kazanılan Rozetler

Joygame Ekibi Rütbe Yaması yaptı yanlız eksik gördüğüm bir durumu burada yazma gereği duydum.Bu yama gelmeden evvel 5 adet yeni rütbe sunumu verilip Kırmızı şekilde olacağını belirttiler,Bu oyunda sadece Başkomutan FuatBabaWT ye Kırmızı olarak rütbe verilmiş onun haricindeki diğer 5- 4 - 3 - 2 - ve 1 Yıldıza Kırmızı ve rütbe simgesi verilmemiştir bunu ayrımcılık ve Joygamenin çok büyük aybı olarak gördüm açıkçası,Madem rütbe yaması yaptınız neden herkeze eşit dağılım sağlamıyorsunuz,bu durumu bence düzeltmeniz gerekmektedir,Bu önerim eşit dağılım açısından verilmiş olup en üst rütbedeki hesaplarıda kapsamalıdır diye düşünüyorum,Bu konuda sadece tek bir hesaba kırmızı rengini vermeniz kısacası ayrımcılık olmuştur.Ayrıca Haksız kazanç elde edenler özellikle sonkarakol kampında cirit atıyorlar ve ilgilenen hiçkimse yok JAT Ekibi acaba yetersizmi kalıyor?Yanısıra sonkarakol kampında yeşil odaların şifrelerini bilemeyen gönüllü Jat ekibi bile ss alamıyor ve bu haksız kazanç sağlayan hesapların görüntüsünü alamıyor bu durumada bir el atmanızı tavsiye ediyorum

0

9.11.2015

Link kopyalandı.
  • 48alibey48
    Konu: 201 Yanıt: 1573
    15006 JFP
    Hükümdar Kurt
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Merhaba jamal21,

Öncelikle belirtmek isteriz ki ki Joygame olarak kesinlikle oyuncularımızın arasında ayrım yapmamızı gerektirecek bir durum yok ve böyle bir şey de mümkün değil. 

Oyun içerisindeki haksız kazançlar ile ilgili olarak ise, JAT ekibi toplam 500 kişiden oluşuyor ve bu kadar kalabalık bir ekibin yetersiz olacağını biz düşünmemekteyiz. Gerekli görülürse zaten güncellemeler yapılır.Ayrıca takdir edersiniz ki gönüllü JAT ekibinin tek işi de hile raporlamak ve kampları gezmek değil, bunun yanısıra aldıkları ek görevler ve işler bulunmaktadır. 

Oyuncularımızın daha iyi bir oyun deneyimi yaşayabilmeleri için hileler ile ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 

İyi forumlar dileriz.

1

9.11.2015

Link kopyalandı.