ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Yeni bir başlangıç... Bölüm 1 (Başlangıç)

• owen1903
    Konu: 59 Yanıt: 254
    -70 JFP
    Hükümdar Kurt
    Kazanılan Rozetler

Bu da kim ?

Bir ajan grubuydu onlar.Topluca bir grup.tam 9 kişiler.Ülkesini korumak için görevlendirilmiş bir gruptu onlar.Ama Michael adlı polisi öldürene kadar...
    Benim değişik fantezilerim (yanlış anlaşıldıysa kusura bakmayın) vardır.Düşmanlara zırhsız saldırmayı,malikaneleri bombalamayı severim.
    Yine bu ajan grubunun toplantıları vardı.Artık devlete çalışmayacakları için kendilerine bir isim belirleyeceklerdi.Toplantı başladı.Birden ayak sesleri duyuldu.Tık tık tık...kapı açıldı ve karşılarında duran John kendini tanıttı.Onun diğerlerinden farkı onun eskiden bir polis olmasıydı.John kendini tanıtıyordu hala.John'dan zarar gelmez diye onuda gruba aldılar ve grubun adını belirlemek unutuldu...
    John'a artık görevler verileceklerdi.Bu görevler onun takımda iyi bir yer almasını sağlayacaktı.

Artık 10 Kişiler

John'un ilk görevi grup arkadaşı Shan ile onların ülkesi olan Amerika'dan İngiltere'ye uçakla gönderilen silah , zırh vb. yi ele geçirmekti.Ama sadece ele geçirmek değil uçağıda patlatmaları lazımdı.

(Bundan sonra John'u kendim gibi anlatacağım !!)

Görev Başlıyor !

Aslında ben ve Shan uçağa kaçak olarak girecektik.Ama olmadı ahh.Çünkü uçağı kaçırdık.Demek ki hırsızlık vaktiydi.Ya da katliam vaktiydi.Ya da belkide gizlice saldırabilirdik.Evet evet gizlice saldıracaktık.Elimize aldığımız Deagle silahına susturucuyu taktık.Shan bir taraftan ben bir taraftan.Görevlileri yavaş yavaş öldürüyorduk.Olamaz !! Bir güvenlik bunu farketti ve bize ateş açtılar.Hayır !! Shan yere düştü !
    Polisler Shan'ı tutukladılar ben ise kaçtım.Görevi yapamamanın cezasını Ödeyecektim !!

Beğendiyseniz devamı gelecektir !!

0

11.1.2013

Link kopyalandı.
  • Arudge
    Konu: 288 Yanıt: 1497
    7641 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Güzel bir başlangıç olmuş,devamını bekliyoruz. :)

1

15.7.2015

Link kopyalandı.
  • astuyt78
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

hilelidüsmalar durur neden bilmiyon hiyle kurmayı birisi indimistit 

0

4.8.2015

Link kopyalandı.