ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

yardım Kilitli

• thebesthero
    Konu: 4 Yanıt: 7
    35 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

ben oyuna giriyom apex procet die bi yazı cıkıyo kapatıyom yazıyı oyuna giriyom reklam lar cıkıyo veri eşitleniyo cıkmıyo direk sunucuyla bağlantınız kesildi diyo yardım edin

0

18.9.2014

Link kopyalandı.
  • shekil00umut
    Konu: 17 Yanıt: 1845
    7217 JFP
    Sürü Lideri
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Lütfen aşağıdaki adımları takip edin ;

- Oyunu sisteminizden tamamen kaldırın ve kurulu olduğu klasörü silin.
    - Sonrasında sitemizden güncel kurulum dosyasını indirip kurun.
    - Eğer dosya eksikliği olmadığına eminseniz farklı bir internet bağlantısıyla oyuna girmeyi deneyin.
    - "Wolfteam" ile ilgili hiç bir dosya üzerinde silme ya da oynama işlemi yapmadığınız taktirde sorun düzelecektir.

0

18.9.2014

Link kopyalandı.
  • baver2121
    Konu: 0 Yanıt: 1
    9 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

benim oyun neden sıfırlanmış yaw. evet oyuna çoktan girmiyordum. ne yani girmedim diye oyunumu resetlediniz mi. benim rütbem tek gümüştü. nerdeyse çift gümüş olcaktı. ha bu arada diyarbakırda bu oyunu ilk oynayanlardanım. hatta benim sayemde diyarbakırda yayıldı. bana tşkler etmeniz gerekirken oynumu sıfırlamışsınız. lütfen gereğini yapınız.

0

18.9.2014

Link kopyalandı.
  • 48alibey48
    Konu: 201 Yanıt: 1573
    15006 JFP
    Hükümdar Kurt
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

baver2121 dedi ki;
    benim oyun neden sıfırlanmış yaw. evet oyuna çoktan girmiyordum. ne yani girmedim diye oyunumu resetlediniz mi. benim rütbem tek gümüştü. nerdeyse çift gümüş olcaktı. ha bu arada diyarbakırda bu oyunu ilk oynayanlardanım. hatta benim sayemde diyarbakırda yayıldı. bana tşkler etmeniz gerekirken oynumu sıfırlamışsınız. lütfen gereğini yapınız.

Oyunda olmadığınız süre içerisinde envanterinizdeki silahların süresi bitmiş olabilir. Oyundaki herhangi bir oyuncunun envanteri sebepsiz yere sıfırlanmaz.

0

20.9.2014

Link kopyalandı.