ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

yardım lütfen Kilitli

• galen01
    Konu: 1 Yanıt: 2
    43 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

03.10 .2014 saat 18:55 civarı parça kutusu silah kutusu sans kutusu toplamda 6bin nakitlik kutu aldim fakat +20 leri gelmedi +5 leri bile gelmedi 6bin nakitim boşa mı gidecek lütfen yardımcı olun

0

8.10.2014

Link kopyalandı.
  • sardunya2002
    Konu: 212 Yanıt: 1305
    13420 JFP
    Kurt Takımı Komutanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Oyunda sık sık 1+20, 1+25, 1+5 ve 1+30 gibi etkinlikler yapılıyor. Bunların anlamı nedir?

Örneğin 1+20 1 tane, 1+20 etkinliğinin olduğu kutudan aldığınızda size 20 tane bedava olarak fazladan verir. Yani 1 tane fiyatına 21 tane o aldığınız kutudan envanterinize gelir. O yüzden en az 1+20 ve %50 indirimin olduğu kutularda almanızı tavsiye ederim.

Not: Bu sadece 1 tane kutu aldığınızda geçerlidir. 10 tane seçeneğinden alırsanız yani 200 tane fazladan verir diye düşünürseniz yanılırsınız, sadece 10 tane gelir. Yani 1 tanelik olandan almalısınız.

1+20 etkinliğinden kutu aldım ama gelmedi!

1) Eğer etkinlik zamanı o sırada geçtiyse yani etkinlik bittiyse gelmez.
    2) 10 tane olarak seçtiyseniz gelmez.
    3) 1+ etkinliği olmayan kutudan aldıysanız gelmez.
    4) Eğer her şeyden eminseniz ve hediye kutunuzda fazladan verilen kutular yoksa sunucudan çıkıp girmeyi deneyin. Yine gelmediyse destek sistemine başvurun.

1+ etkinliğinin olup olmadığını nereden öğrenebilirim?

Oyunda kutunun üstünde 1+@ varsa ve çift tıklayınca 1 tane seçeneğinde sağa fazladan verecekleri de geldiyse 1+ etkinlği yazdığı kadar vardır. Veya Wolfteam Facebook sayfasından da takip edebilirsiniz.

Bu etkinlik ne zaman olur?

Bu 1+ etkinliklerinin ne zaman olduğunu öğrenmek için Wolfteam Facebook sayfasını takip edebilirsiniz.

0

8.10.2014

Link kopyalandı.
  • galen01
    Konu: 1 Yanıt: 2
    43 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

TEŞEKKÜRLER FAKAT  1+ @ işareti vardi ve 1+20 bittiğinde bile 1+5 vardi herhalikar da zarardayım + kutu hiçbir şekilde gelmedi destek sistemine başvurdum 4 gündür bir cevap bile vermediler

0

8.10.2014

Link kopyalandı.