ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Yardım edin Yavuz S. S. aldım etkisi yok Kilitli

• mkns1z
    Konu: 6 Yanıt: 16
    192 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

çabuk düzeltsinler lütfen koşum bitecek ;(

0

26.8.2014

Link kopyalandı.
  • mkns1z
    192 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

bişey daha taklada da bi sorun var mavi takımda takla atınca normal özel vuruştan daha güçsüz oluyo bune yav keşke hiç almasaymışım onun için nakit çektim olana bak üstelik tadını hiç çıkaramadan bitti sadece 1 değilki çok sorun var oyunda karakterin kurt oluyo silah elinde öle kalıyo vuramıyomda milyon kişi oynuyo oyunu buglara bişi demiyoz bazen işe yarıyo ama hepsini gereğine bakılması daha iyi olur ben bu oyun ilk çıkalı oynuyom ilk çarım haberim olmadan kapatılmış o kadar oynuyodum tatile gittim 1- 2 hafta geldim bakıyım dedim çara kaydolun diyo ve wolfteam sayfası açılıyo bıktık artık sadece ben değil ben birçok kişinin fikirlerini alarak da yazıyorum

0

26.8.2014

Link kopyalandı.
  • kamus1
    Konu: 94 Yanıt: 1247
    8908 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

mkns1z dedi ki;
    bişey daha taklada da bi sorun var mavi takımda takla atınca normal özel vuruştan daha güçsüz oluyo bune yav keşke hiç almasaymışım onun için nakit çektim olana bak üstelik tadını hiç çıkaramadan bitti sadece 1 değilki çok sorun var oyunda karakterin kurt oluyo silah elinde öle kalıyo vuramıyomda milyon kişi oynuyo oyunu buglara bişi demiyoz bazen işe yarıyo ama hepsini gereğine bakılması daha iyi olur ben bu oyun ilk çıkalı oynuyom ilk çarım haberim olmadan kapatılmış o kadar oynuyodum tatile gittim 1- 2 hafta geldim bakıyım dedim çara kaydolun diyo ve wolfteam sayfası açılıyo bıktık artık sadece ben değil ben birçok kişinin fikirlerini alarak da yazıyorum

Bunun bir videosunu çekerek bize iletir misiniz ?

0

27.8.2014

Link kopyalandı.
  • mkns1z
    192 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

süresi bitti keşke önceden söleyeydin yinede saol yavuz sultan selimi düzeltinde o bana yeter şimdilik hangisini dedin takla olayınımı yoksa çarım kapatıldı onu mu

0

27.8.2014

Link kopyalandı.