Sa ilk olarak benim sorunum buyuk sanirim ama baslamadan soyliyim benim bilgisayarin herseyi guncel virusde yok ama oyuna giriyirm sunucuya baglaniyorum cogu zaman 20 - 30 saniye icinde hata vermeyip beni direk oyundan atiyor masaustune cikartiyor. bunu yaparken hic bisi demiyor sade oyundan atiyor. 6 yildir oynadim wolfteam ama bunu bana ilk dafa yapiyor ve ne yapacagimi bilmiyor yardimlarinizi bekliyorum tessekurler.
Bu konuda Joygame Destek Sistemine başvurmalısın. Konuyla ilgili açıklamaları buraya tıklayarak inceleyebilirsin. Eğer konu hakkındaki açıklamalar yeterli olmadıysa buraya tıklayıp uygun kategoriyi seçerek destek talebi gönderebilirsin.
kingonrrrr dedi ki;
Sa ilk olarak benim sorunum buyuk sanirim ama baslamadan soyliyim benim bilgisayarin herseyi guncel virusde yok ama oyuna giriyirm sunucuya baglaniyorum cogu zaman 20 - 30 saniye icinde hata vermeyip beni direk oyundan atiyor masaustune cikartiyor. bunu yaparken hic bisi demiyor sade oyundan atiyor. 6 yildir oynadim wolfteam ama bunu bana ilk dafa yapiyor ve ne yapacagimi bilmiyor yardimlarinizi bekliyorum tessekurler.
kingonrrrr dedi ki;
iyide yaptim herpsini hala ayni 2-3 hafta oldu giremiyorum. bilgisayara format bile attim, oyunu sildim kurdum , yamayitmm herseyi yukluyor ama hala ayni. diyer oyunlar atmiyor sadece wolfteam atiyor. desteke istek attim onada bakilmadi hala...