ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Yardım ! Kilitli

• ardahan
    Konu: 3 Yanıt: 8
    66 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Ben yaklaşık 1 yıl önce joy para aldım ilk alışımdı.yanlış adres yazmıştım 20 tl boşa gitti.Acaba şimdi napacam :D çok malmışım ozaman :D bu konu hakında bişe yapabilirmiyim yada yapabilirmisiniz.bide o sorunu düzeltin para tuzağı yaptınız bana oluyomu şimdi :D yardım edebilirmisiniz şimdi 20 tl gittimi bu rayı daha yeni farketim iyikide farkedmişim o 20 tl geri iyade yada yoksa cekilmemiş mi sayar şuanki hesaba gelirmi? Sonbişey yanlış hesab yazınca yinede o joy game çeviriyor ve nakit olarak boşluğa gidiyor lütfen o hata düzeltilsin!!

0

8.8.2014

Link kopyalandı.
  • AzmicanY
    Konu: 49 Yanıt: 848
    8821 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Bu bir hata değildir. Size verilen e-pin numarasını kendi hesabınıza girmeniz gerekiyor bu işlem geri alınamaz.

0

8.8.2014

Link kopyalandı.
  • ardahan
    66 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Orda Sadece adımı yanlış yazdım bu sizin hatanız adam gibi açıklamıyosunuz yazıp geciyonuz aa olmaz ama bu :D hala hala :D

0

8.8.2014

Link kopyalandı.
  • ardahan
    66 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Yani nakit boşlukta cürüyo şuan ölüyo lan tutun nakiti olum :D

0

8.8.2014

Link kopyalandı.
  • AzmicanY
    Konu: 49 Yanıt: 848
    8821 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

ardahan dedi ki;
    Yani nakit boşlukta cürüyo şuan ölüyo lan tutun nakiti olum :D

Dalgamı geçiyorsunuz ?

0

8.8.2014

Link kopyalandı.
  • ardahan
    66 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Abi zaten durumum okadar acı sen deşme o yarayı. Gelelim konumuz ABİ BU SORUNU DÜZELTİN RİCA EDERİM BİDE o nakit şuan boşa gitti dimi ama bu 20 tl size ders olsun eğer bir oyun yapacaksanız tüm para ile bişeler alırken müşterinize olabilecek sorunları temizlemeniz lazım işte bu oyun büyük kitleleri ceker ama insanları üzer.Öyüzden Diyeceğim oki bu param nakitim sizin yüzünüzden gitti ben bir kaç ay önce 100 tl yatırmıştım oda gitti pç çöktü wolfteam oynarken.O 20 tl mi geri istiyorum  bu oyun yüzünden param çok gitti 20 tl mi geri istiyorum lütfen bu para verme kredi kartı ile alıyosunuz ya oraya birazcık daha açıklayın benim gibi malık yapanlar bu duruma düşmesin

0

8.8.2014

Link kopyalandı.
  • manket27
    Konu: 5 Yanıt: 2272
    9257 JFP
    Topluluk Yöneticisi
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

ardahan dedi ki;
    Abi zaten durumum okadar acı sen deşme o yarayı. Gelelim konumuz ABİ BU SORUNU DÜZELTİN RİCA EDERİM BİDE o nakit şuan boşa gitti dimi ama bu 20 tl size ders olsun eğer bir oyun yapacaksanız tüm para ile bişeler alırken müşterinize olabilecek sorunları temizlemeniz lazım işte bu oyun büyük kitleleri ceker ama insanları üzer.Öyüzden Diyeceğim oki bu param nakitim sizin yüzünüzden gitti ben bir kaç ay önce 100 tl yatırmıştım oda gitti pç çöktü wolfteam oynarken.O 20 tl mi geri istiyorum  bu oyun yüzünden param çok gitti 20 tl mi geri istiyorum lütfen bu para verme kredi kartı ile alıyosunuz ya oraya birazcık daha açıklayın benim gibi malık yapanlar bu duruma düşmesin

Nakitleriniz kesinlikle boşa gitmez.Hesabınızda yüklü bir biçimde bekler.

0

8.8.2014

Link kopyalandı.