ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

YARADILIŞ

  • mrPALO
    Konu: 2 Yanıt: 2
    0 JFP
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    YIL:2010

    19 HAZİRAN CUMARTESİ SAAT:13.20

    YER : PETRA

    OPERASYON:KURT AVI

    Zaman öyle bir zamandı ki;dışardan durup izlemek ölüm sebebiydi.Yaşam öle bir yaşamdı ki;ya düzeni bozucak Kral olucaksın,ya da devamlı ölücek arkadaşlarını yalnız bırakıcaksın.Yaş 25 den sonra insanlara sanal ortamdan kişilik verilip,oyunun içine atılmaya başlanıyordu.Kazandıkça altının çoğalıyor hayata o kadar bağlanıyor,savaştıkça kurt paran artıyor ekipmanların sağlamlaşıyordu.

    Bir cumartesi sabahı elimi yüzümü yıkamıştım.Omletimi bir güzel yemiştim ki benim için dizayn edilen zaman saatim 'Vakit geldi' diye devamlı ötmeye başladı.Ve bir anda kendimi kişilik oluşturma ortamında buldum.Ad:mrPALO

    Artık herşey parmak uclarına ve beyin hücrelerinin aktif kullanılmasına kalmıştı.İnsanoğlu için iki seçenek verilmişti.Kurt ve İnsan Modu.Burada hangi seçimin önemli olduğu değil aklı ve kurnazlığı iyi kullanbilmekteydi marifet.Ve beyin direk sanala bağlanıp verilen karakteri yönlendirmeye başlıyordu.Artık 'OYUN'un içindeydim.Otamatik olarak Petra adı verilen haritanın içindeydim.Mod:Sniper 6vs6.Ama 5 kişiydik.Diğer 1 kişi oyun dışı hack kullanımından fişi çekilip hayatına son verilmişti.

    Ne yapmalıydım kazanmak için?Hava o kadar soğuktuki eldivensiz ellerimin parmak uçları sertleşmişti.Bu durumdan kurtulabilmek eldivenime sahip olabilmek tüm olumsuzluklardan korunmak için ne pahasına olursa olsun kazanmalıydım;verilen altın ödülünü alabilmek için.Yerler engebeliydi.Direk pusulacak,rakip görmeden,indirebileceğim yerleri keşfettim.Tepenin ve düşmanın olduğu bölgeler sisden görülmüyor du.Yavaş yavaş ...



    Arkadaşlar bu kadar kısa kesmemin sebebi kurgunun siz ce nasıl göründüğünü merak ettiğimden,eğer sıkıcı veya sıradansa gereksiz yere yazmamamı sağlamak içindir..İyi kötü yazarsanız bişiyler devam edicem.Ama bu sefer biraz daha uzun olucak. :biggrin:

    0

    19.10.2013

    Link kopyalandı.
  • kamus1
    Konu: 94 Yanıt: 1247
    8908 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

    Merhabalar,

    " Devamlı öleceksin arkadaşlarını yalnız bırakacaksın. " Burada devamlı ölmek hikayenin gidişatını düşürmekte.

    Altına yani paraya bağlanma güzel olmuş. Bunun yanında omlet kısmını çok sevdim çok sıradan olmasına rağmen güzel.

    Hikayenin son paragrafı beni baya vurdu desem azdır. Resmen gözümde canlandırabildim. Klavyenize sağlık diğer yazılarınızı bekliyorum.

    İyi Forumlar.

    0

    20.10.2013

    Link kopyalandı.
  • volfcukurt
    Konu: 0 Yanıt: 4
    18 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    çok doğru

    0

    28.10.2013

    Link kopyalandı.
  • skullghost
    Konu: 0 Yanıt: 7
    33 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    aynen

    0

    29.10.2013

    Link kopyalandı.