Ya yıkım oyunu açıyom oynuom taklam da yok özelimde de yok insan vs kurt yapıyom kurt oluyom güçsüz biri geliyor elinde ec var ilk el kazanıyom 2. el dcf almış hep öldürüyor öldürüyor yha bune böyle nese adamlar geliyor yani 8/8 açmıtım doldu oda 4 tane özel var gerisi hep normal kurtlar karşıda ise 1 dcfli dcf dedim uzas yani tüm kurtları alıyor 1 dcf li adam nasıl işdir elini kolunu sallaya sallaya geliyor öldürüyor kaçamıyozda bari kurt yeteneği altınlan olsun da bizde rahat lıyak yada uzas kalksın . bıktım yha oyundan soğudum :angry:
dcf nedir ? İllegal program mı ?
_______________________________________________________________________________________
LOGITECH G930 7.1 HeadSet - Razer Tiamat - LOGITECH G15 - Thermaltake LV 10 Hi-Tower - İntel i7 3970 CPU - 32 GB RAM - ATI Sapphire 7970 O.C 2GB Dxt 11.1 3D HD - ASUS MAXIMUS V EXTREME Z77 - 3 Mavi Fan.
BaranK34 Twitter : @Kanlibandana
Eskiler saygı duyduklarınızdır.
dcf nedir ? İllegal program mı ?
_______________________________________________________________________________________
LOGITECH G930 7.1 HeadSet - Razer Tiamat - LOGITECH G15 - Thermaltake LV 10 Hi-Tower - İntel i7 3970 CPU - 32 GB RAM - ATI Sapphire 7970 O.C 2GB Dxt 11.1 3D HD - ASUS MAXIMUS V EXTREME Z77 - 3 Mavi Fan.
BaranK34 Twitter : @Kanlibandana
Eskiler saygı duyduklarınızdır.