ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

xigncode yüklenmiyor

• sanemuco
    Konu: 1 Yanıt: 2
    16 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Sayın wolfteam ekibi ve adminler çok büyük bir sorunum var lütfen yardim edin. Şimdi wolfteamı açıyorum ıd ve şifremi yazıyorum girişe basıyorum sonra sağ alt köşede xigncode dolarken yarıya kadar doluyor ve duruyor bilgisayar resmen donuyor fare yerinden oynamıyor hiçbirşey yapamıyorum tabi reset atmak dışında bu bir log hatası felan değil LÜTFEN YARDIM EDİN bi çözüm bulun nasıl oynayacağım ??

0

4.2.2016

Link kopyalandı.
  • avengers256
    Konu: 138 Yanıt: 1499
    7713 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Bilgisayarı yeniden başlatın. Oyunu silip, güncel versiyonunu sitemizden indirin ve kurun. Sorun devam ettiği takdir de tarafıma bildirin.

0

5.2.2016

Link kopyalandı.
  • sanemuco
    Konu: 1 Yanıt: 2
    16 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

hepsini yaptım oyunu sil baştan siteden güncel olarak yükledim yine yarıya kadar dolup bilgisayar dondu reset atmak zorunda kaldım olmadı ne yapacağım

0

5.2.2016

Link kopyalandı.
  • avengers256
    Konu: 138 Yanıt: 1499
    7713 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Sistem özelliklerinizi yazar mısınız

Örnek:

İşletim sistemi :Win 7 64 Bit
    İşlemci : Pentium IV 2.2 ghz
    RAM : 4 GB
    Ekran kartı : Radeon HD 5850 1024MB

0

5.2.2016

Link kopyalandı.
  • mustafa33556
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Bendede aynısı oluyor 32 bitte açılıyor 64 bitte açılmıyor
    İşletim Sistemi :Win 7 64 bit İşlemci :Intel(R) Pentium(R) CPU G3250 @ 3.20 GHz . 3.20 GHz Ram 4 Gb
    Ekran kartım Amd Radeon R5 220  LÜTFEN YARDIM EDİN BU ARADA 32 BİTTE xingcode resmi farklı 64 bitte farklı

0

4.8.2016

Link kopyalandı.
  • nevanur2011
    18 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Aynısı bende var yardım edin oynayamıyorum xigncode dolmuyor ve pc donuyor reset atmadanda düzelmiyor açil yardım

0

4.4.2017

Link kopyalandı.
  • Prem4ry
    3 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

ayni sorun bendede var lutfen yardim edin benim pc 1.5gb iken wolfu aciyordu kolay bir sekilde simdi 3gb ram acilmiyor lutfen sorunu bulduysaniz yardim edin

0

19.5.2017

Link kopyalandı.
  • HelloAdminAYT
    3 JFP
    Kazanılan Rozetler

Sorun Hakkında Bende Destek Almak İstiyorum, Şunu Da Belirteyim Ne Kadar XIGNCODE3 sistemli oyun indirdiysem her yüklemede aynı nokta %65-70 civarı bir yere gelince PC donuyor, Şunu da belirteyim, bir önceki yıl sıkıntısız oynadığım oyunu bu yıl açamıyorum sıkıntı PC veya PC özellikleri değil Wolfteam gibi bir oyunu açamayacak bilgisayar az kasmayı geçiyorum fakat açarkan çok bir CPU harcamıyor, Sıkıntı Zannımca son 1 yılda gerçekleşen güncellemeler vs. . Şunu da belirteyim Bir admin görecek olursa cevaplar ise şunu yazmasın bilgisayarınızda virüs var gibisinden, her 3 ayda 1 düzenli olarak formatlıyorum pc'yi virüs programı kaspersky kullanıyorum full paket satın alıyorum. Vereceğiniz yanıtlar için teşekkürler.

0

24.9.2017

Link kopyalandı.