Sayın wolfteam ekibi ve adminler çok büyük bir sorunum var lütfen yardim edin. Şimdi wolfteamı açıyorum ıd ve şifremi yazıyorum girişe basıyorum sonra sağ alt köşede xigncode dolarken yarıya kadar doluyor ve duruyor bilgisayar resmen donuyor fare yerinden oynamıyor hiçbirşey yapamıyorum tabi reset atmak dışında bu bir log hatası felan değil LÜTFEN YARDIM EDİN bi çözüm bulun nasıl oynayacağım ??
Sorun Hakkında Bende Destek Almak İstiyorum, Şunu Da Belirteyim Ne Kadar XIGNCODE3 sistemli oyun indirdiysem her yüklemede aynı nokta %65-70 civarı bir yere gelince PC donuyor, Şunu da belirteyim, bir önceki yıl sıkıntısız oynadığım oyunu bu yıl açamıyorum sıkıntı PC veya PC özellikleri değil Wolfteam gibi bir oyunu açamayacak bilgisayar az kasmayı geçiyorum fakat açarkan çok bir CPU harcamıyor, Sıkıntı Zannımca son 1 yılda gerçekleşen güncellemeler vs. . Şunu da belirteyim Bir admin görecek olursa cevaplar ise şunu yazmasın bilgisayarınızda virüs var gibisinden, her 3 ayda 1 düzenli olarak formatlıyorum pc'yi virüs programı kaspersky kullanıyorum full paket satın alıyorum. Vereceğiniz yanıtlar için teşekkürler.