ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

XCODE HATASI ACİL ! Kilitli

• AlbertJT
    Konu: 1 Yanıt: 3
    25 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

DAHA DUN AKSAM OYUNDA GİRDİM GECE  1 2 GİBİ İŞTE OYNUYORDUM SABAH TEKRAR GİRİYİM DEDIM EKRAN KÜÇÜLMÜŞ HALDE VE TAM KAMP SEÇICEM ALTA ATIYOR VE XCODE HATASI YANİ YASAKLI PROGRAM VS BİRŞEYLER DEDİ NEDEN ? SİLDİM OYUNU TEKRAR YÜKLEDİM YİNE AYNI HATAYI VERDI

0

21.1.2016

Link kopyalandı.
  • AlbertJT
    25 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

YOKMU KIMSE YARDIM EDICEK ?

0

21.1.2016

Link kopyalandı.
  • avengers256
    Konu: 138 Yanıt: 1499
    7713 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Merhabalar.

Sorununuz hakkında tarafıma detaylı bilgi verirseniz, konuyla ilgili geri dönüş yapmak isterim.

Wolfteam Ekibi.

0

22.1.2016

Link kopyalandı.
  • AlbertJT
    25 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

aga şimdi oyuna herzamanki gibi normal bi şekilde giriş yapıyordum hiç bi zaman hile vs kullanmadım araştırdım sorunu ama hep hile yuzunden falan dıyorlar kesınlıkle kullanmadım neyse giriyorum oyuna tam kamp seçıyorum orada tak oyundan atıyor işte yasaklı program tespit edildi kapatıp tekrar oyuna giriş yapınız falan dıyor internetten çözumlerıne baktım hepsını uyguladım hala yine aynı ki bu sorun 2 3 gunudur bağzı arkadaşlarda da oluyormuş nasıl çözuceğız ?

0

22.1.2016

Link kopyalandı.
  • avengers256
    Konu: 138 Yanıt: 1499
    7713 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

AlbertJT dedi ki;

aga şimdi oyuna herzamanki gibi normal bi şekilde giriş yapıyordum hiç bi zaman hile vs kullanmadım araştırdım sorunu ama hep hile yuzunden falan dıyorlar kesınlıkle kullanmadım neyse giriyorum oyuna tam kamp seçıyorum orada tak oyundan atıyor işte yasaklı program tespit edildi kapatıp tekrar oyuna giriş yapınız falan dıyor internetten çözumlerıne baktım hepsını uyguladım hala yine aynı ki bu sorun 2 3 gunudur bağzı arkadaşlarda da oluyormuş nasıl çözuceğız ?

Merhabalar.

Bu hata oyun mekaniğinden kaynaklanmaktadır.
    Bir kullanıcının oyun açığından faydalanması sonucu ortaya cıkar. Bu bugla ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. IT Ekibine ileteceğimden emin olabilirsiniz.Geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

Saygılarımızla,
    Wolfteam Ekibi

0

22.1.2016

Link kopyalandı.