Merhaba Wolfteam. Seni gerçekten özlemişim.uzun zamandır oyuna giriş yapmıyordum. 2 sene önce bir klan kurmuştum.Takım arkadaşlarımla çok iyi vakit geçiriyordum. Oyun içi ismim Wolftimel. Rütbem o zamanlar acemi yüzbaşıydı. Şimdiyse görevli üsteğmen. Wolfteamın ilk çıkışından beri oynamışımdır. O zamanlar em-4 st bizim için iyi silahtı. Envanterimizde C-95 1 günlük var diye havalara uçuyorduk. Pairen Labaratuvarı bizim mekanımızdı. Elimizde AUZ 2 Covra ile yenilmezdik. Hani derler ya eskiler dayanır diye... 2 yıl önce klan dağıldı. O yıllar farketmez vardı. Gerçekten müthiş oynuyordu sinekle kafamıza tek atıyordu :)) Onu neredeyse yenmek imkansızdı. 2 sene geçti hatta 3. Oyuna yeniden başlamalıydım. Klan dağılmıştı. Takım arkadaşlarımı yeniden toplamalıydım ki klan savaşlarında bizimde farkımız olsun diye. Ama çok geçti. hesabıma giriş yapamadım. Çünkü şifresini kaybetmiştim. Değiştirmek için elimden geleni yaptım. Eğer başka birinin hesabını çalmaya kalkıştığımı sanıyorsanız dinim şerefim üzerine yemin ediyorumki benim hesabım. Ben başkasının hesabını çalacak kadar afedersiniz şerefsiz gurursuz haysiyetsiz değilim. Oyunun başlangıcından beri en sevdiğim 3 Oyun görevlisi vardı. og jotun, og_raunen ve og gaviel dir. Tabi ty_amonra yı unutamadık. Ben oyunun başlangıcından beri bütün Oyun Görevlilerini sevdim. Hepsi benim öz abim gibiydi. Girişte az anılarımız olmamıştı :D Şimdi hesabımın şifresini bulamıyorum. E postadanda değiştiremiyorum. Lütfen yardım edin. Wolfteamın eski bir kurtunu yeniden hayata getirmek için yardım edin :( Yeni hesap açıp nakit yükleyerekte kasabilirim ama benim yıllar önceki hesabımın çok anısı var lütfen bana hesabımı bulmama yardım edin. E postam: [email protected] bana hesabımı bulmama yardım ediceğinizden hiç şüphem olmamıştı ve aslada olmayacak.Joygame ailesine ve Oyun görevlilerine çok teşekkür ediyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum. Yeni yılınız mutlu huzurlu ve sağlıklı olması dileğiyle Joygame ailesinin yeni yılını kutluyorum. Wolftimel (Eski toprak)