22 milyon oyuncunun oynadıggı wolfteam oyununda bu kadar kolay bir şekilde hile yapılmamalı. Kusura bakmayın ama çok zayıf bir güvenlik duvarınız var. İnsanlar oynadıları hesaplara emek ediyorlar , sıralamada yükselmek için oyuna paralar yatırıyorlar ama oyunda o kadar hile varki insanın ne oyunu oynayası nede oyuna para yükleyesi gelmiyor. 75 liram vardı bunu normalde ( wolfteamda bu kadar çok hile olmasaydı ) kesinlikle oyuna yüklerdim ama yüklesem bile hilelerden oyunu oynıyamıcagımı biliyorum. İnsanlara oyun zamanı ile öldür kazan ile hediye degıtmanız gerçekten çok güzel ama oyundaki hileler bu etkinlikleri gölgeliyor. İyi günler . Kolay gelsin. işinize karıştıysam kusura bakmayın ama HİLE YÜZÜNDEN 3 YILDIR OYNADIGIM OYUNU BIRAKMA DERECESİNE GELDİM. !!!
Merhaba,
Hile ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Bu çalışmada bize yardımcı olması üzere tamamen gönüllülük esasına dayanan Wolfteam Anti-Hack Team'i de kurmuş bulunmaktayız. Ayrıca oyuncularımızın daha iyi bir oyun deneyimi yaşayabilmeleri için konu ile ilgili yasal işlemlerin de sürdüğünü belirtir, iyi forumlar dilerim.