ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Wolfteamde 1 Aydan Beri neden hileler sonlanmıyor? Kilitli

• Cruthes
    Konu: 3 Yanıt: 3
    48 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

22 milyon  oyuncunun oynadıggı wolfteam oyununda bu kadar kolay bir şekilde hile yapılmamalı. Kusura bakmayın ama çok zayıf bir güvenlik  duvarınız var. İnsanlar oynadıları hesaplara emek ediyorlar , sıralamada yükselmek  için oyuna paralar yatırıyorlar ama  oyunda o kadar hile varki insanın ne oyunu oynayası nede oyuna para yükleyesi gelmiyor. 75 liram vardı bunu normalde ( wolfteamda bu kadar çok hile olmasaydı ) kesinlikle oyuna yüklerdim ama yüklesem bile hilelerden oyunu oynıyamıcagımı biliyorum. İnsanlara  oyun zamanı ile öldür kazan ile hediye degıtmanız gerçekten çok güzel ama oyundaki hileler bu etkinlikleri gölgeliyor.  İyi günler . Kolay gelsin. işinize karıştıysam kusura bakmayın ama HİLE YÜZÜNDEN 3 YILDIR OYNADIGIM OYUNU BIRAKMA DERECESİNE GELDİM. !!!

0

23.4.2015

Link kopyalandı.
  • belakarabela
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Aynen kardeş bugün yarım saat içinde 5 oyuna girdim 4ünde hile vardı bıktırdılar artık. Bide oyunların birinde benide oyundan attı yasa dışı program kullanmayın diye ne saçmalık... ARTIK BUNA DUR DEYİN!!

0

24.4.2015

Link kopyalandı.
  • 48alibey48
    Konu: 201 Yanıt: 1573
    15006 JFP
    Hükümdar Kurt
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Merhaba,

Hile ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Bu çalışmada bize yardımcı olması üzere tamamen gönüllülük esasına dayanan Wolfteam Anti-Hack Team'i de kurmuş bulunmaktayız. Ayrıca oyuncularımızın daha iyi bir oyun deneyimi yaşayabilmeleri için konu ile ilgili yasal işlemlerin de sürdüğünü belirtir, iyi forumlar dilerim.

8

24.4.2015

Link kopyalandı.