ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Wolfteam'da music Kilitli

• crazyfenerli
    Konu: 1 Yanıt: 2
    16 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Wolfteam oynayan arkadaşlarımla sürekli aynı sorunu yaşıyoruz, eminimki sadece bizde değiliz. Wolfteam'dan çıkıp müzik açmak için uğraşlar veriyoruz. Oysaki Wolfteam o kadar genişlediki artık Wolfteam'dan twitter ve facebook'a giriş yapabiliyoruz, bende bu öneriyi sizlerle paylaşmak istedim, wolfteam'a giriş yaptığımızda bir giriş müzik kutusu veya hatta oyuna girmeden kendi müziklerimizi kendimiz yüklemek için gereken yardımları sağlarsanız hem biz çok daha heycanlı bir şekilde oyunumuzu oynarız, hemde bi sıkıntıdan daha bizi kurtarmış olursunuz. İlgilenizden dolayı teşşekür ediyorum.

0

18.3.2014

Link kopyalandı.
  • kamus1
    Konu: 94 Yanıt: 1247
    8908 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Merhabalar,

Güzel bir öneri ama bu şekilde bir sistem yapılaması çok zor.

0

18.3.2014

Link kopyalandı.
  • 48alibey48
    Konu: 201 Yanıt: 1573
    15006 JFP
    Hükümdar Kurt
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Merhaba,
    Moderatörümüzün de bahsettiği gibi bence bu zor değil imkansız. Ama mesela lobide bir radyo olabilir. Her hangi bir kanal ile anlaşma yapılıp istediğiniz müzikler bu radyoda yayınlanır. Yani bir çok seçenek var ama her seçtiğiniz müziği oyuna yükleyip oyunda çalmak bence olmayabilir.

Ama öneri güzel :)

0

18.3.2014

Link kopyalandı.
  • AzmicanY
    Konu: 49 Yanıt: 848
    8821 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Merhabalar,

Bence Hiç İyi Olmaz Kullanıcı Kaybına Bile Sebep Olabilir. Çünkü WolFTeaM Oyunun Sesi Bir Başka :) o Unutulmaz Bazı Kişilere Soruyorum Seviyormusun Diye Hayranıyım Diyor :) 

​İyi Forumlar.

1

18.3.2014

Link kopyalandı.
  • crazyfenerli
    Konu: 1 Yanıt: 2
    16 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Kesinlikle Wolfteam kendi şarkısı tabikide farklı bir huzur. Ancak klan savaşlarında genelde şarkı listesi oluşturup girerim arkadaşlarla ve o şarkılar çok daha fazla enerji ve hırs veriyor, şarkısına bağlı tabikide. İsteseniz yapabilirsiniz sizin için zorun manasını merak etmiyor değilim :) yinede teşekkürler

0

18.3.2014

Link kopyalandı.