ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

WolfTeam'a Girebiliyorum Ama Siteye Giremiyorum (Artık Yardım Edin) Kilitli

• KingJoker33
    Konu: 2 Yanıt: 5
    35 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Merhaba Joygame Destek Ekibi Ben Size Onlarca Talep Açtım Ve Sizin Bana Verdiğiniz Çözümler Bi İşe Yaramadı Ben Size WolTeam'a Giriyorum Siteye Giremiyorum E-Postam Yok Şifresini Bilmiyorum Diyorum Siz Bana Şifremi Unuttum Kısmından Değiştirin Diyorsunuz Ben Size Hesabıma 2000 3000 TL Para Yatırdım Diyorum Siz BanaOyunu sisteminizden tamamen kaldırın ve kurulu olduğu klasörü silin. Sonrasında sitemizden güncel kurulum dosyasını indirip kurun. Eğer dosya eksikliği olmadığına eminseniz farklı bir internet bağlantısıyla oyuna girmeyi deneyin. "Wolfteam" ile ilgili hiç bir dosya üzerinde silme ya da oynama işlemi yapmadığınız taktirde sorun düzelecektir Diyorsunuz Bunların Hepsini Yaptım Olmuyor Olmuyor Artık Yardım Edin Başka Hesap Açsam Ordan Gerçek Hesabımın E-postasını Değiştirin Bari Telefon Numaramı Veriyim Kimliğimi Veriyim Adresimi Veriyim Daha Ne Yapiyim Ben Yardım Edin Onca Senelik Emeğimi Kaybedeceğim Ben Yardım Edin Artık.

0

13.10.2015

Link kopyalandı.
  • avengers256
    Konu: 138 Yanıt: 1499
    7713 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Merhaba,
    Biraz ağır olucak ama neden oyuna para yatırmadan önce o güzel e-posta adresinizi yedeklemiyorsunuz? JoyGame ailesi kesinlikle ve kesinlikle sorumlu değildir.O kuralları insanlar boşuna oraya yazmıyor  okuyun bakalım kullanıcı sözleşmesini neler yazıyor orada buraya gelip de suçlamayın JoyGame'i ! Tamamen şahsın kendi hatası yani sizin hatanız beyefendi.Hesabınızı oluştururken E-posta adresinizi sallamayacaksınız ki ileride bu duruma düştügünüz de sorununuzu cözebilesiniz.Kusura bakmayın ama sizin durumunuzu anca e posta adresi değişikligi kurtarabilir üzgünüm ama e posta adresi değişikliği şuanda kapalı beklemek zorundasınız. iyi forumlar diliyorum.

0

13.10.2015

Link kopyalandı.
  • KingJoker33
    35 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

avangers256 2008 Yılında E-Postanızı Zorunludur Diye Bir Bilgi Yoktu Ve Eskiden E-postanı Değiştire Biliyordun Ama Yeni Sürüm ler gelmeye başlayınca e-posta değişmez oldu bilmem anlata bildimmi.

0

13.10.2015

Link kopyalandı.
  • avengers256
    7713 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Wolfteam çıkış tarihi 2009 dur. Oyunun en eski kullancıları arasındayım... sen olmayan bir oyunu oynamışşın herhalde :) e-posta adresi herzaman gereklidir. Ben niye senin yaşadıgın problemi yaşamıyorum acaba?

0

13.10.2015

Link kopyalandı.
  • KingJoker33
    35 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

2007 Beta Sürüm ;)

0

13.10.2015

Link kopyalandı.
  • avengers256
    7713 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

KingJoker33 dedi ki;
    2007 Beta Sürüm ;)

Oyundaki ismini söyler misin acaba? ve rütbeni

0

14.10.2015

Link kopyalandı.
  • KingJoker33
    35 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Bir Çok Hesabım Vardı Sattım ama şuan oynadıklarım BossSins Kingoyuncu33 NyKsGangster Daha Bir Çok Var Ama Genellikle BossSinsi Oynuyorum Görevli Albay

0

14.10.2015

Link kopyalandı.
  • perky23
    Konu: 4 Yanıt: 258
    925 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Merhaba,
    Forum üzerinden bu tür konularda hiç bir işlem gerçekleştiremiyoruz. Böyle konularda sorununuzu talep açarak belirtmelisiniz. Yetkili arkadaşlar yardımcı olacaklardır.
    İyi Forumlar Dileriz

0

16.10.2015

Link kopyalandı.