Merhaba Joygame Destek Ekibi Ben Size Onlarca Talep Açtım Ve Sizin Bana Verdiğiniz Çözümler Bi İşe Yaramadı Ben Size WolTeam'a Giriyorum Siteye Giremiyorum E-Postam Yok Şifresini Bilmiyorum Diyorum Siz Bana Şifremi Unuttum Kısmından Değiştirin Diyorsunuz Ben Size Hesabıma 2000 3000 TL Para Yatırdım Diyorum Siz BanaOyunu sisteminizden tamamen kaldırın ve kurulu olduğu klasörü silin. Sonrasında sitemizden güncel kurulum dosyasını indirip kurun. Eğer dosya eksikliği olmadığına eminseniz farklı bir internet bağlantısıyla oyuna girmeyi deneyin. "Wolfteam" ile ilgili hiç bir dosya üzerinde silme ya da oynama işlemi yapmadığınız taktirde sorun düzelecektir Diyorsunuz Bunların Hepsini Yaptım Olmuyor Olmuyor Artık Yardım Edin Başka Hesap Açsam Ordan Gerçek Hesabımın E-postasını Değiştirin Bari Telefon Numaramı Veriyim Kimliğimi Veriyim Adresimi Veriyim Daha Ne Yapiyim Ben Yardım Edin Onca Senelik Emeğimi Kaybedeceğim Ben Yardım Edin Artık.
Merhaba,
Biraz ağır olucak ama neden oyuna para yatırmadan önce o güzel e-posta adresinizi yedeklemiyorsunuz? JoyGame ailesi kesinlikle ve kesinlikle sorumlu değildir.O kuralları insanlar boşuna oraya yazmıyor okuyun bakalım kullanıcı sözleşmesini neler yazıyor orada buraya gelip de suçlamayın JoyGame'i ! Tamamen şahsın kendi hatası yani sizin hatanız beyefendi.Hesabınızı oluştururken E-posta adresinizi sallamayacaksınız ki ileride bu duruma düştügünüz de sorununuzu cözebilesiniz.Kusura bakmayın ama sizin durumunuzu anca e posta adresi değişikligi kurtarabilir üzgünüm ama e posta adresi değişikliği şuanda kapalı beklemek zorundasınız. iyi forumlar diliyorum.