ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Wolfteam Yeni Başlayanlar Kısa Ve Öz Bilgiler

  • TrLastWorld
    Konu: 5 Yanıt: 9
    104 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    Merhaba Arkadaşlar.
    Ben oyuna yeni başlayan arkadaşlarımız ve hemen hırs yapıp oyunu bilmeyen arkadaşlar için bu konuyu hazırladım.
    İlk olarak Nakit Çektim Ancak Hiç Bir Güzel Eşyaya Yetmiyor? : Arkadaşlar.Nakitinizi düzenli çekin.Bence nakitinizi paranızı biriktirerk toplu bir şekilde İnternet cafelerden çekerseniz her türlü şeyi alabilirsiniz...Yok benim az param var diyorsanız ve telefondan şart diyorsanız nakitinizi 5 lira 5 lira telefondan e-pin yoluyla sabretme şansınız varsa sindire sindire gün gün çekiniz...
    Ben Bu Nakiti Çektim Peki Napayım Rütbem Düşük: Eğer ben bu oyunun ustasıyım ben 30 günde Teğmen As Teğmen Uzman Olurum Diyorsanız ki Bence pek demeyin malum arada ders çalışmanız veya işiniz çıkabilir tatile vb. yerlere gidebilirsiniz,ancak ben kararlıyım sabahtan akşama kadar oynayacağım diyorsanız ebim tavsiyelerim:
    Karakterler:
    Lin Meiling
    Pedro Gomez
    Christopher Smith
    Marien Arnault
    Silahlar:
    Elwerici GL 
    ETSR-GL 
    Fanas-Silver veya Pixel-Gold
    SZ-550 GL veya Multicam
    Diğer Donanımlar:
    T3- BALTA 
    Güçlü Kullanıcı Paketi
    %100 Altın ve GP Arttırıcı
    Kızıl Pençe
    Aldıgınız karakter için kesinlikle özel eşya veya kurt görünüm onuda yapamadıysanız Tamamen En iyi eşyalar alın diyorum ben.


    Abi Ben Nasıl Kasılıcam Yapamıyorum? : Eğer KD kasmak istiyorsanız ve rütbe büyüyünce Klana girmek istiyorsanız bence en iyi yer S2 Yıkımı.Eğer Karakteriniz Sağlamsa veya özel karakterse bıçak modundan vaz geçmeyin ve en başta bulunan yeşil odalara yani güç odalarına girin diyorum...Ayrıca S2 yıkımında insan olmanızı tercih ederim eğer iyi oynuyorsanız elinin pratikse ve karakteriniz ve güzel silahlarınız varsa vaz geçilmez olursunuz S2 yıkımında.
    Peki Ben Altın Kasmak İstiyorum Ne Yapmalıyım? : Altın İçin Giriş Bölümünden Kırmızı Takımı veya yine S2 ve Bıçak modunu öneririm.Bu sizin oynayışınıza kalmış bişey zaten iyi oynuyorsanız her halikarda kasarsınız altın ve GP.

    Oyunu Oyayamıyorum Hile İstiyorum:BEn hileyi sevmem ancak yüksek rütbelerde oyun çekilmez hale geldiği için en iyi yönetm nakit ve Hile Yöntemi olabilir.Eğer Kartalım Yada YIldız Rütbem var ama kasamıyorum diyorsanız adını kurallar dolayısıyla veremediğim ancak bi çok SuperHack var.Bunlar anlaşmalı sitelerde aylıgı 30 TL ye satılıyor.Oyunda Wall Hack Kullanmak ve hile kullanmak büyük suçtur ancak napalım bizde beceremiyoruz ? !! ! !

    HATALAR VE ÇÖZÜMLERİ:
    Oyundaki hatalar ve çözümleri.

    1-Bağlantınız Koptu veya Bağlantınız Düşük : Telşlanmayın.Her zaman bu oluyor.Bağnaltınız iyiyse her odaya girebilirsiniz.Oyunculardaki ms sayısı 1200-1500 geçkinse ve iyi değilse internetiniz oyundan hata alır ve atılırsınız...
    2-Ses Kasılıyor? : Eğer sesli oynamak istiyorsanız ve ses kasılması yaşıyorsanız bilgisayarınızın se skartını oyunun içindeki ses ayarlarını ve Eğer Hoperlör kullanıyorsanız Hoperlorunuzu bir kkontrol ediniz.
    3-Oyun Çok Kasıyor:Oyunun kasma nedenleri internet veya ekran kartınız olabilir.Eğer Laptop kullanıyorsanız ekran kartı değiştirmeyiniz.Ekran kartı değiştirilmesi Laptoplarda büyük sıkıntılara yol açıyor.Eğer Anti-virüs programı açıksa onu kapatınız.Herşeyi kapatıp oyuna giriniz veya internetinizin hızı arttırınız.


    Genel Sorular Bunlar Eğer Başka SOrunlar ve Sorular Varsa Bu Konu Altından Ulaşım Cevaplayayım...


    TAMAMEN BANA AİTTİR...
    iyi forumlar :)

    0

    3.11.2013

    Link kopyalandı.