ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Wolfteam Turnuva Kuralları Kilitli

  • Symthas
    Konu: 186 Yanıt: 187
    3086 JFP
    Sürü Kıdemlisi
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Zayıf Uluyan

    TURNUVA BİLGİLERİ VE KOŞULLARI

    1-Turnuvalar Joygame Tarafından belirlenen tarih ve saat aralıklarında ve yine Joygame Tarafından belirlenen adres (internet kafe) üzerinde offline olarak gerçekleşir.

    2-Katılım en az 8 Takım ile gerçekleşecektir. İstenilen katılım olmadığı takdir de gerekli katılım rakamı olasıya kadar bir sonra ki haftaya ertelenir.

    3-Turnuvaya katılan takımlar bütün takım bilgilerini belirtilen internet adresinde girmek zorundalardır. Her takımın 5 asil ve 1 yedek oyuncu hakkı bulunmaktadır. Yedek oyuncular, asil oyuncuların yokluğunda oyuna girmekle yükümlüdürler. Zoraki bir durum olmadığı takdirde takımlar gerçek kadrolarını değiştiremezler veya yedek oyuncularını sokamazlar.

    4-Takımlar turnuvaya tamamen kendi karakterleri ile katılacaklardır. Joygame/Wolfteam Ekibi turnuva süresi boyunca kullanılacak veya kullanılmayacak eşyaları belirleme hakkını saklı tutar.

    5-Turnuva Maçları Yıkım –İnsan+ Kurt–9 Kazanma–3 Dakika seçeneklerinde olacak haritalar o anda kafede yetkili bulunan Joygame/Wolfteam Ekibince belirlenecektir.

    6-Maçlar Klan Sunucusunda ikili elemeler şeklinde olur. Kazanan takım bir sonraki tura kalırken kaybeden takım ise turnuvadan elenir. Kazanan takımlar kendileri arasında eşleşerek turnuvaya devam ederler. Çeyrek final, Yarı final ve Final olarak Turnuvanın maçları tamamlanır.

    7-Bütün katılımcılar kendi ekipmanlarını (Mouse, mouse pad, klavye, kulaklık vb.) kullanmakta serbesttirler. Her türlü görüntü ayarlarını (Renk kısıp açma, İşletim sisteminden grafik ayarlarını değiştirme) ve işletim sisteminde bulunan mouse ayarlarını değiştirmeleri serbesttir. Fakat oyuna dışarıdan müdahale yapan herhangi bir illegal program kullanımında Takım olarak otomatikman diskalifiye olacaklardır (Bütün speed hack/wall hack/makro vb.). Ayrı eten, oyun esnasında hiçbir şekilde harita hatalarını da kötüye kullanmak kesinlikle yasak olacaktır. Böyle davranışlarda bulunan oyuncuların takımları hükmen yenik sayılıp turnuvadan eleneceklerdir.

    8-Maçlar başlamadan evvel bütün takım oyuncularının oturdukları makinelere alışmaları için oyuna ilk girişlerinde 20-40 skorluk bir "Ölüm Oyunu" oynayabilir. Bu oyun tamamen alıştırma amaçlıdır ve maç skoruna etkisi bulunamaz.

    9-Maç esnasında Wolfteam sunucularından veya bağlantıdan kaynaklanan herhangi bir durumda maç duruma göre iptal edilip yeniden başlatılabilir (Örneğin daha yeni başlamışsa) ya da o anki Takım skorlarına göre kaldığı yerden devam edebilir.

    10-Maçlarda yerleşim yerleri tamamen Joygame/Wolfteam Ekibi ve Kafe işletmecileri tarafından kararlaştırılan düzende olacaktır. Oyuncuların bu yerleşime uymaları zorunludur. Çünkü oyun esnasında rakip takımı takip edecek şekilde izlenmesini önlemek
    amacı ile bu düzenlemeler yapılacaktır.

    11-Maçlar başladıktan sonra takım oyuncularının birbirleri arasında iletişim kurmak için sadece "Takım veya Klan Konuşma “kısmı kullanılır. Hiçbir şekilde "Genel Konuşma “kullanılamaz (Maç başlamadan evvel iyi şans dilemek için bir seferlik "Genel Konuşma" kullanılabilir). Bu durumlara riayet etmeyenler 2. uyarı sonunda oyundan çıkarılır (O anda görevli bulunan Joygame/Wolfteam Ekibi tarafından belirtilecek süre kadar 2-3 dakika gibi) ve Takım eksik olarak maçına devam eder. Cezası biten oyuncu görevli ekip kontrolünde geri oyuna dönmesi sağlanır.

    12-Turnuvada Görevli bulunan Joygame/Wolfteam Ekibiher türlü yetkiye tek sahiptir. Katılan Takım/Oyuncuların burada yazılan kural ve bilgilerin hepsini kabul ettikleri beyan olur. Bu dokümanda yazılı olmayan tüm durumlarda Joygame/Wolfteam Ekibi’nin vereceği kararlar geçerli olacaktır.

    13-Saray haritasında oynanan karşılaşmalarda mavi ve kırmızı takım kendi doğduğu bölgeden, karşı takımın doğduğu bölgeye bomba atması yasaktır. Kurallara uyulmaması takdirde ilgili raunt karşı takıma verilir. Hatanın tekrarlanması durumunda ise kuralı ihlal eden takım turnuvadan diskalifiye edilir.

    14-Karşılaşmaların yapıldığı haritalarda duvar kenarlarında yakınlaştırma açılmasıyla sağlanan üstünlüğün uygulanması yasaktır. Kurallara uyulmaması takdirde ilk raunt karşı takıma verilir. Hatanın tekrarlanması durumunda takım turnuvadan diskalifiye edilir.

    3

    20.3.2014

    Link kopyalandı.