Merhaba Ben Wolfteam Oyununu Oynarken 5 ila 10 dk içerisinde Security Alert Diye Bir Uyarı Alıp, Sunucudan Atılıyorum. Hiçbir Hile Açmıyorum - Kullanmıyorum. Program Ekle Kaldır'dan Tüm Bilinmedik Programları Kaldırdım. Antivirüs Yazılımı İle Bilgisayarımı Tarattırdım Sonuç Temiz Çıktı. Oyunu Silip Tekrar Yükledim Sonuç Yine Aynı. Görev Yöneticinden Bilinmedik Programları Sonlandırıp Denedim Yine Aynı Ne Yaptıysam Olmadı Hatanın Resmi : http://i.hizliresim.com/N9gJnk.png Lütfen Çözüm Bulun. İyi Günler..
shekil00umut dedi ki;
Hile olarak algılanabilir bir program yada internet üzerindeki açık olan sitelerden kaynaklanan bir hata. Programları ve internet üzerindeki açık olan siteleri kapatıp oyunu yeniden başlatın.
Bu Nedire YA 1 Hafta Durduk YERE HEMDE Bi Cözüm Bulun. Abisi.
Adamlar Hile Satın Alıp Car Kasıyor Biirşey Yk Biz Alnımız Teriyle Oynuyak Ban Yiyek.
Sizin Oyunuzu bozarak Hile Mi Satıyorlar Gidin MAHKEMEYE DAVA Acın O zmn Satmasınlar Abisi Cözüm Bulun.
Arkadaşım Geçen Hafta 7 Günlük Ban Yedim (3 Gün Ban dan Sonra Yine Ban Yedim)
Ayın 10'da Açıldı Ban Dün (Ayın 11)'inde Oyunumu Oynadım Geceye Kadar Sonra Oyunu Kapattım Ve Yattım. Ve Bugün Yine Ban Yediğimi Gördüm ! Hemde 15 Gün ! Desteğe Konu Yolluyorum Cevap Veren Bile Yok. Cevap Veren Oluyor Ama Cevaplarıda Şu ;
"Lütfen Video Yollayın."
Ya Arkadaşım Hataların Resmini Çekip Gönderdim Benim Tüm Eşyalarım Şimdi Bitecek Ya Ayın 27'sine Kadar Ban Atmak Nedir Resmen Rezalet !
KingMan dedi ki;
Arkadaşım Geçen Hafta 7 Günlük Ban Yedim (3 Gün Ban dan Sonra Yine Ban Yedim)
Ayın 10'da Açıldı Ban Dün (Ayın 11)'inde Oyunumu Oynadım Geceye Kadar Sonra Oyunu Kapattım Ve Yattım. Ve Bugün Yine Ban Yediğimi Gördüm ! Hemde 15 Gün ! Desteğe Konu Yolluyorum Cevap Veren Bile Yok. Cevap Veren Oluyor Ama Cevaplarıda Şu ;
"Lütfen Video Yollayın."
Ya Arkadaşım Hataların Resmini Çekip Gönderdim Benim Tüm Eşyalarım Şimdi Bitecek Ya Ayın 27'sine Kadar Ban Atmak Nedir Resmen Rezalet !