sardunya2002 dedi ki;
Haklısın oyun 2009'dan 2011'e kadar daha iyiydi. Artık geriye sadece o zamanların videoları kaldı. :( Böyle olacağını bilsek tadını çıkarırdık, ama kim bilebilir ki? Eski günleri özledik.
kamus1 dedi ki;sardunya2002 dedi ki;
Haklısın oyun 2009'dan 2011'e kadar daha iyiydi. Artık geriye sadece o zamanların videoları kaldı. :( Böyle olacağını bilsek tadını çıkarırdık, ama kim bilebilir ki? Eski günleri özledik.
Eskiler için bizlere de iş düşüyor. Neler yapmamız lazım çevremizi biliçlendirmek lazım. Onların bazı kural dışı yollara sapmamasını engellemek lazım. Bunları yaparsak daha hızlı bir şekilde iyi bir oyunun oynama zevkini yaşayabiliriz.
BEN 15 GÜNLÜK BAN YEDİM RÜTBEMDE DÜŞTÜ YARI YARIYA 10.02.2018 TARİHİNDE ACILACAK DENİLDİ OYUNCU DESTEK BÖLÜMÜNDEN VE GÜN GELDİ 10.02.2018 OLDU OYUNA GİRMEK İSTEDİM GİRMEDEN 2 BAN ATILMIŞ OYUN BANLIDI ZATEN 2 BAN NEDİR YA 3 PARTİ YAZILIM NEDENİ DİYE BAN ATILMIŞ BÖYLE SACMA SAPAN ŞEYLER YAPMAYIN OYUN BANLIDI GİREMİYORUM 2 BAN NE NAKİT YUKLEDİM 50 GÜN BAN BİDAHA YEDİM OYUN BANLI OLDUGU HALDE 30.03.2018 DE ACILACAK ŞİMDİ HAKSIZLIK YAPIYON WOLFTEAM BEN ZATEN İLK BANDA 15 GÜN VE RÜTBE DÜŞUMÜ YASADIM DAHA OYUNA GİRMEDEN BİRDAHA BAN ATILIYOR BEN 2012 DEN İTİBAREN OYUN OYNUYORUM 8 YILIMI VERDİM HİÇYERE KAFADAN BAN ATILIYOR OKADAR HAKSIZLIGI BİLİYOSANIZ BURDADA BANA HAKSIZLIK YAPILDI BEN 15 GÜN BAN YEMİŞİM TAMAM EYWLLAH OYUN AÇILMADAN TEKRAR BAN NEDİR BÖYLE OYUN OLMAZ OLSUN YAZIKLAR OLSUN NE DİYEYİM...