ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

WolfTeam Oyununa Ara Veriyorum Kilitli

• sardunya2002
    Konu: 212 Yanıt: 1305
    13420 JFP
    Kurt Takımı Komutanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Ben 10.09.2014'e kadar en az 2 sene Wolfteam oynamışımdır. Yanlış hatırlamıyorsam 2011'de başladım. Ama artık oyuna veda etme zamanım geldi.

Oyunu bırakma nedenlerim:
    1) Hileler bu aralar rütbelilerde bile çoğaldı.
    2) Oyunda uzun bir süre girmeyince neler değişecek merak ediyorum.
    3) Normalde şimdiye kadar hiç sıkılmamıştım ama artık sıkılmaya zaten son 2 aydır hiç seri filan kasmıyorum ben rütbe atlamak için oynamıyorum. Son 2 aydır sadece uyku modu rütbeli veya klan savaşı atıyorum. Zaten sık sık girmiyorum arada sıkıldığımda stresimi atmak için giriyorum. Şimdiye kadar en  500 lira yatırmışımdır. Ama buraya kadarmış.

Dönecek misin derseniz 2 veya 3 yıl dönmeyi düşünmüyorum. Oyun zevkli bir oyun ve ben de o süre içersinde çok şey değişeceğinden ve hilelerin kaldırılacağından eminim. Yani en az 2 yıl WolfTeam oyununu oynamayacağım. Foruma da belki sadece hafta sonu girerim ya da hiç girmem ama en az 2 yıl girmeyeceğimden ve arada da girmek istemediğimden oyunu sileceğim.

Hesabım Albay envanter çok iyi olmasa da ben idare ediyorum. Setler yerine özeller var ve Elverici Gold, MC, FE, HK MC var. Güçlü kullanıcı, Hızlı GP, Hızlı Altın, Hızlı GP+Altın en az 200 günlük var. Etkinliklerde Oyun Zamanı'na ve Öldür Kazan'a 1 aydır katılmadım. Yanan Bonusa'a da 1 haftadır kayılmıyorum ben unuttum onları. Hesabını bana ver veya sat derseniz boşuna demeyin hiç cevap vermem. Hesabım paralı veya parasız olsa da satılık değildir ve olmayacaktır. Tekrar dönersem bu hesapla oynayacağım.

Not: Şimdi 40 gün girmeyenlere bir uyarı geliyormuş hesabın sabah açılacak gibi ama hiç açılmıyorumuş. 2 veya 3 sene hiç girmeyince hesabım kapatılmaz ama sadece rütbem düşer öyle değil mi? Yoksa benim için çok kötü olur. Yakında forumun da WolfTeam gibi renkleneceğinden eminim. Kendinize iyi bakın, Allah'a emanet olun. İyi günler, iyi oyunlar, iyi forumlar. :)

0

10.9.2014

Link kopyalandı.
  • 48alibey48
    Konu: 201 Yanıt: 1573
    15006 JFP
    Hükümdar Kurt
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Özel hayatında başarılar dilerim.

0

10.9.2014

Link kopyalandı.
  • Pesimistİnsan
    Konu: 20 Yanıt: 130
    1358 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

bende  bu hafta içerisinde oyuna ara vercektim benden önce davrandın Hayatında  başarılar   umarım forumu  bırakmazsın sohbete  devam edebiliriz.

0

10.9.2014

Link kopyalandı.
  • Pesimistİnsan
    Konu: 20 Yanıt: 130
    1358 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Şununla ilgilii  bir açıklama  yapıyım   oyunun  bir saatten  sonra düzeleceğini  pek düşünmüyorum  çünkü   Son Karakol  Kurşun  Asker  Gölgede  Albay   General  Yarbay   rütbesinde  yüzlerce kişi   İllegal  ve hilelerle rütbe kasıyor  bunlar ileride  isim değişme eşyasıyla aramıza  karışacaklar,  normal   rütbe kasmış gibi. zaten oyun odaları   bir curcuna  içinde bir hile  giriyor oyunun zevkini   alt üst  ediyor  durum vahim o kadar.Artık  benim gözümde   Her yüksek rütbeliyi  bu  hileyle   kasmıştır   şüphesi  doğuyor düşünün  artık.Bu hile  zımbırtıları   2013  yılının    şubat ayında  çıktı    o zamandan bu zamana   bir  çalışma göremedim  hep aynı  hile  engellenmeden geldi   gerçekten   işimiz   zor  böyle gitmez.

0

10.9.2014

Link kopyalandı.
  • AzmicanY
    Konu: 49 Yanıt: 848
    8821 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Özel hayatında başarılar.

0

10.9.2014

Link kopyalandı.
  • shekil00umut
    Konu: 17 Yanıt: 1845
    7217 JFP
    Sürü Lideri
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Özel hayatında başarılar.

0

10.9.2014

Link kopyalandı.
  • manket27
    Konu: 5 Yanıt: 2272
    9257 JFP
    Topluluk Yöneticisi
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Görüşmek üzere.Özel hayatında başarılar.

0

17.9.2014

Link kopyalandı.