Ben 10.09.2014'e kadar en az 2 sene Wolfteam oynamışımdır. Yanlış hatırlamıyorsam 2011'de başladım. Ama artık oyuna veda etme zamanım geldi.
Oyunu bırakma nedenlerim:
1) Hileler bu aralar rütbelilerde bile çoğaldı.
2) Oyunda uzun bir süre girmeyince neler değişecek merak ediyorum.
3) Normalde şimdiye kadar hiç sıkılmamıştım ama artık sıkılmaya zaten son 2 aydır hiç seri filan kasmıyorum ben rütbe atlamak için oynamıyorum. Son 2 aydır sadece uyku modu rütbeli veya klan savaşı atıyorum. Zaten sık sık girmiyorum arada sıkıldığımda stresimi atmak için giriyorum. Şimdiye kadar en 500 lira yatırmışımdır. Ama buraya kadarmış.
Dönecek misin derseniz 2 veya 3 yıl dönmeyi düşünmüyorum. Oyun zevkli bir oyun ve ben de o süre içersinde çok şey değişeceğinden ve hilelerin kaldırılacağından eminim. Yani en az 2 yıl WolfTeam oyununu oynamayacağım. Foruma da belki sadece hafta sonu girerim ya da hiç girmem ama en az 2 yıl girmeyeceğimden ve arada da girmek istemediğimden oyunu sileceğim.
Hesabım Albay envanter çok iyi olmasa da ben idare ediyorum. Setler yerine özeller var ve Elverici Gold, MC, FE, HK MC var. Güçlü kullanıcı, Hızlı GP, Hızlı Altın, Hızlı GP+Altın en az 200 günlük var. Etkinliklerde Oyun Zamanı'na ve Öldür Kazan'a 1 aydır katılmadım. Yanan Bonusa'a da 1 haftadır kayılmıyorum ben unuttum onları. Hesabını bana ver veya sat derseniz boşuna demeyin hiç cevap vermem. Hesabım paralı veya parasız olsa da satılık değildir ve olmayacaktır. Tekrar dönersem bu hesapla oynayacağım.
Not: Şimdi 40 gün girmeyenlere bir uyarı geliyormuş hesabın sabah açılacak gibi ama hiç açılmıyorumuş. 2 veya 3 sene hiç girmeyince hesabım kapatılmaz ama sadece rütbem düşer öyle değil mi? Yoksa benim için çok kötü olur. Yakında forumun da WolfTeam gibi renkleneceğinden eminim. Kendinize iyi bakın, Allah'a emanet olun. İyi günler, iyi oyunlar, iyi forumlar. :)
Şununla ilgilii bir açıklama yapıyım oyunun bir saatten sonra düzeleceğini pek düşünmüyorum çünkü Son Karakol Kurşun Asker Gölgede Albay General Yarbay rütbesinde yüzlerce kişi İllegal ve hilelerle rütbe kasıyor bunlar ileride isim değişme eşyasıyla aramıza karışacaklar, normal rütbe kasmış gibi. zaten oyun odaları bir curcuna içinde bir hile giriyor oyunun zevkini alt üst ediyor durum vahim o kadar.Artık benim gözümde Her yüksek rütbeliyi bu hileyle kasmıştır şüphesi doğuyor düşünün artık.Bu hile zımbırtıları 2013 yılının şubat ayında çıktı o zamandan bu zamana bir çalışma göremedim hep aynı hile engellenmeden geldi gerçekten işimiz zor böyle gitmez.