ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Wolfteam Oyuncu karakterleri ve Resimler

• 424242reyhani
    Konu: 1 Yanıt: 1
    13 JFP
    Kazanılan Rozetler

Selamun aleyküm.Hayırlı günler. Bu oyunu oynayan bir insan müslüman olarak size şöyle bir önerim yada isteğim= /_(nasıl kabul ederseniz artık) olacak. Karakterleri kullanıyoruz ama şöyle bir sıkıntı var ki maalesef utanarak söylüyoruz ki özellikle kadın karakterler son derece açık saçık çıplak olarak yapılmış. Örtünme insanın yaratılışında ahlakında olan bir ahlaktır. Tamamen örtmeseniz bile kadınları bildiğiniz çıplak vaziyette yada çıplağa yakın vaziyette yapmanız gercekten insanların ahlakını ve gözünü kötü etkileyecektir.Bu oyun gerçek değil diyorsunuz ama resim de olsa bu derece açık saçıklık çok yanlıştır.Bunun için sizin son derece dindar olmanız yada müslüman bile değilseniz dahi bu insanın fıtratına aykırı bir durum.İkinci önerim de oyunda çok ağır küfürler sözler ediliyor.Millet birbirisinin annesine dahi ağza alınmayacak sözler kullanıyor.Oysa hepimiz birer anneden dünyaya gelmedik mi ? Hepimizin annesi yok mu ? Anneye küfür etmek bu kadar basit ve patavatsız rahat olmamalıdır. Kadına hakarettir insanlığa hakarettir.Kendimize yapılmasını istemediğimiz şeyleri başkasına neden yapıyoruz ? Bu oyunu kuranlar tahminim ve zannımca Türk ve Müslümanlardır. Diriliş İsmiini de vermişiniz güzel olmuş tamam ama bizim ecdadımız böyleler miydi ? Özellikle kadının inci mücevher gibi kapalı olması dinimizin emri iken sizin kadınların vücutlarını özellıkle mahrem yerlerini milletin gözü önüne koymanız gerçekten örfümüze medeniyetimize de son derece terstir.Oyunu yapanlar bu ahlak edep çerçevelerine dikkat ederlerse daha verimli olacağını düşünüyorum.Bir de bu oyunu oynayan kız kardeşlerimiz de var. Hele onların yanında küfür ve açık saçıklık daha utanç verici üzücü bir durumdur.Dünyayı kasıp kavuran virus günahlarımız için bizleri teevbeye düzelmeye çağırıyor. Değerli abiler bu dünyanın sadece oyundan ve cinsellikten zevkten ibaret olmadığını dünyaya geliş gayemizi anlamımız gerektiiğini ve bir gün öleceğimizin bilinci içinde davranmamızı istiyorum.Beni ciddiye alırsınız yada almazsınız sizin bileceğiniz iştir.Ama şu varki bu size bize ALLLAHın uyarısıdıır.Selametle kalın hayırlı işler günler dileriz.

0

18.4.2020

Link kopyalandı.