ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Wolfteam Online Takım Turnuva Kuralları Kilitli

  • Symthas
    Konu: 186 Yanıt: 187
    3086 JFP
    Sürü Kıdemlisi
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Zayıf Uluyan



    • Turnuvalar Joygame/Wolfteam Ekibi tarafından belirlenen tarih ve saat aralıklarında ve yine Joygame/Wolfteam ekibi tarafından belirlenen sunucular üzerinden online olarak gerçekleşir.
    • Turnuvaya katılacak olan klanlar, sadece klanlarından 1 takım ile turnuvaya katılabilirler. Her takımın 5 asil ve 2 yedek oyuncu hakkı bulunmaktadır. Yedek oyuncular, asil oyuncuların yokluğunda oyuna girmekle yükümlüdürler. Turnuvaya kayıt olan takımlar, kayıt yaptırdıkları hesaplarla turnuva karşılaşmalarına katılmak zorundadırlar. Kayıt yaptırdıkları hesaplar dışında turnuvaya katılan takımlar hükmen yenik sayılıp turnuvadan eleneceklerdir.
    • Takımlar turnuvaya tamamen kendi karakterleri ile katılacaklardır. Joygame/Wolfteam Ekibi turnuva süresi boyunca kullanılacak veya kullanılmayacak eşyaları belirleme hakkını saklı tutar.
    • Turnuvada kullanılmayacak eşyalar;​​

    UZAS eşyasının tüm serilerinin kullanımı yasaktır.
    AAA-12 eşyasının tüm serilerinin kullanımı yasaktır.

    Yukarıda belirtilen eşyaları kullanan takımlar veya takım oyuncuları hükmen yenik sayılıp turnuvadan eleneceklerdir.


    • Turnuva başvuru formundaki istenilen bilgileri eksiksiz girmeniz gerekmektedir.  Başvuru formundaki sizlerden istenilen bilgileri eksik veya yanlış bilgi girmeniz halinde başvurunuz geçersiz sayılacaktır.
    • Turnuvaya katılan takımlar 6.Tura kadar belirtilen saat, sunucu ve oda bilgileri takım kaptanlarına mail yoluyla iletilecektir. Karşılaşma bilgileri verilen takım kaptanları, kendileri belirtilen saat ve sunucuda oda kurup rakibi ile karşılaşacaklardır. Karşılaşmaların sonucunu ekran görüntüsü alarak [email protected]'a mail atacaklardır. Yapılacak incelemeler sonucunda kazanan takım bir üst tura çıkacaktır. Karşılaşma sonucunu ekran görüntüsü almayarak, belirtilen mail adresine göndermeyen takımlar veya belirtilen saat ve sunucuda karşılaşmalara gelmeyen takımlar turnuvadan hükmen yenik sayılıp eleneceklerdir.  
    • Turnuvada şikâyette bulunduğunuz oyuncu/oyuncular hakkında işlem yapılabilmesi için [email protected]'a video kaydı vb. kanıt içerikli belgeleri yollamanız gerekmektedir. Oyuncular hakkında kanıt belgesini tarafımıza ulaştırdığınızda gerekli inceleme işlemi yapılacaktır. Turnuvalarda şikâyette bulunduğunuz 3. Parti program kullanan kişileri [email protected]'a ekran görüntüsü veya kanıt içerikli belgeleri göndermemeniz halinde hiçbir kanıt unsuru bulunmadığından şikâyetiniz geçersiz sayılacaktır.
    • Turnuva karşılaşmaları Uyku modu – İnsan +  insan – 9 Kazanma – 2 Dakika – Savunma ve Saldırı Değişimi seçenekleri olacaktır.
    • Karşılaşmaların yapılacağı haritalar aşağıdaki gibidir;

    1.Tur haritası: Üst Kodu 3275
    2.Tur haritası: İstasyon
    3.Tur haritası: Tren İstasyonu
    4.Tur haritası: SOKAK
    5.Tur haritası: İki Tapınak
    6.Tur haritası: Joygame/Wolfteam ekibi tarafından belirtilecektir.


    • Belirtilen haritalar dışında oynanan karşılaşmalar geçersiz sayılacaktır. Turnuvada oyuna dışarıdan müdahale yapan herhangi bir illegal program kullanımında Takım olarak otomatikman diskalifiye olacaklardır. (Bütün speed hack/wall hack/makro vb.). Ayrıca, oyun esnasında hiçbir şekilde harita hatalarını da kötüye kullanmak kesinlikle yasak olacaktır. Böyle davranışlarda bulunan oyuncuların takımları turnuvadan eleneceklerdir.
    • Karşılaşma esnasında Wolfteam sunucularından veya bağlantıdan kaynaklanan herhangi bir durumda, o anki takım skorlarına göre karşılaşma kaldığı yerden devam edebilir.
    • Karşılaşma başladıktan sonra takım oyuncularının birbirleri arasında iletişim kurmak için sadece "Takım veya Klan Konuşma “kısmı kullanılır. Hiçbir şekilde "Genel Konuşma “kullanılamaz (Karşılaşma başlamadan evvel iyi şans dilemek için bir seferlik "Genel Konuşma" kullanılabilir). Bu durumlara riayet etmeyen takımlar turnuvadan eleneceklerdir.
    • Turnuvada Görevli bulunan Joygame/Wolfteam Ekibi her türlü yetkiye tek sahiptir. Katılan Takım/Oyuncuların burada yazılan kural ve bilgilerin hepsini kabul ettikleri beyan olur. Bu dokümanda yazılı olmayan tüm durumlarda Joygame/Wolfteam Ekibi’nin vereceği kararlar geçerli olacaktır.
    • Turnuva sonucu dereceye giren takımlara verilecek para ödülüne hak kazanmak için, takım kaptanının 18 yaşından büyük olması zorunludur.

    2

    31.7.2014

    Link kopyalandı.