ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Wolfteam Öneri

• mrkadir9395
    Konu: 1 Yanıt: 1
    13 JFP
    Kazanılan Rozetler

Ne Kadar dikkate alınır bilmem ama 1 yıl önce sunucular daha doluydu hesabımı geri alıp giriş yaptım tabi para yok silah kutsundan elverici çıkarıp oynadım nerdeyse 10 odadan 9 unda og li legend li adam var oyunun hiç tadı kalmamış para yatırıp bizde alabiliriz sizin hakkınız ona bir şey demiyorum ama oyunda nakit atamayan oto pompalılar ile dalıyolar .çünkü herkes birbirine tek atıyo. İyi Hoş hile azalmış beli denk gelmedim bi kaç maça girdim fakat oyuna hile gibi silahlar karakterler getirmişsiniz dövmeler insan bu oyunu oynarken 50 tl para yatırıyosa 1 2 ay ihtiyacını giderecek envanter dizer ama yeni gelen karakterler çok pahalı ve gereksiz eminim ki oyun yapımcıları destek ekibi yani bu yazıyı kim okuyacaksa sizde biliyosunuz ki oyun kitlesi baya baya düştü bence eski elvericilerin zamanı olan bir oyun daha açın bi reklam yapın bakalım şuan ki kitlemi daha iyi yoksa eski versiyonun kitlesimi İnşallah okursunuz yani ben 2 3 yılık oyuncu olarak bunları düşünüyorum ben bu oyuna paya para yatırdım hiç sıkıntı yok helal hoş olsun işiniz kolay bi iş değil hakediyosunuz ama oyun baya kötüleşti yarın bir gün GOLEY gibi WOLFTEAMIN da kapanmasını istemem.

0

10.1.2020

Link kopyalandı.