ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Wolfteam Klasik Hikaye 1

  • juventuslyon
    Konu: 1 Yanıt: 6
    37 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    O zamanlar daha çok küçüktüm .Babam beni Osmanlı Devletinin savaşlarından uzak tutmak için uzak bir köye götürdü . Ben ise bu savaşları çok merak ediyordum . Bir gün içimden kaçıp savaşlara katılıp Osmanlı ile can vermekti isteğim geldi . Babam ise ban çok kızdı sen daha 15 yaşındasın dedi . Bende düşündüm büyüyünce bu savaşları görebilicekmiyim dedim içimden . 
    Aradan Yıllar Geçti . 
    Büyümüştüm bende artık savaşlara katılacak yaşa gelmiştim . Aklıma o eski anım geldi . Sonra asker olmak için başvuru yaptım . Savaşlara katıldığımda etraf can pazarıydı herkes etrafa kaçışıyordu . Askerler ölmüştü ben ise savaşın ortasında kalmıştım . Tetiği çektiğim an yardıma Yavuz Sultan Selim geldi ve beni ordan kurtarmaya çalıştı . Ben ise ona git diyorudm ben hallederim dedim . Bir gün bende orda can verecekmiydim onlar gibi diye düşündüm ... Devamı gelecek .

    0

    2.12.2013

    Link kopyalandı.
  • juventuslyon
    Konu: 1 Yanıt: 6
    37 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    Yavuz Sultan Selim beni evine aldı . Uzun süre konuştuk . Ülkeyi Göçmenlerin bastığını söyledi . Ben şimdi onlar ile mi savaşacaktım tek başıma . Bunu söyleyince hayır dedi . 5-6 asker ve bende seninle birlikte savaşacağım dedi ben kabul edemedim tabi . Askerleri görünce adımı sordular bende Yiğit Demir dedim . Dedilerki sen çok yiğit birine benziyosun adın gibi dediler ama fazla yiğitlik başa bela olabiliyor . Bizim atalarımız Cengiz Han , Osman Gazi , Orhan Gazi gibi bende vatanımı koruyacaktım . Atalarımızın soyu ta Çinde geliyormuş bana babam söylemişti . Zaten Cengiz Han oralarda doğmuştu buda babamın söylediği cümlenin bi kanıtı imiş yeni farkettim ... Askerler yerlerini aldılar . Göçmenler geliyordu . Acaba bizi göreceklermiydi dedim . Görmezler dedi Yavuz Sultan Selim ... Göçmenler tam yaklaştığı an silahlarımızı doğrultuk ve ateşe başladık 20-30 kişiye yakın Göçmen vardı hepsini öldürdük . Bize bizim bölgemizde saldırmak neymiş gördüler . Yavuz Sultan Selim yenmemizin şerefine beni akşam yemeğe davet eti . Bende seve seve kabul ettim . Yemekten sonra evden çıktım . Bidahada Yiğit Demir etraflarda görülmedi ona ne olduğunu kimse anlamadı . 
    Son - The End

    0

    2.12.2013

    Link kopyalandı.
  • Axsii1994
    Konu: 1 Yanıt: 2
    16 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    hikaye Güzel AmA Cengiz Han (Timucin) ozamanda moğol şimdiki adıyla Moğolistanda doğmuştur Dipnot

    0

    8.12.2013

    Link kopyalandı.
  • juventuslyon
    Konu: 1 Yanıt: 6
    37 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    Ben şunun için öyle yazdım biz Türküz Cengiz Handa Türk ne farkı var Yiğit Demir ile .

    0

    8.12.2013

    Link kopyalandı.