Sayın yetkililer ben Wolfteam'ı uzun süredir oynuyorum.Nakitte çektim gerektiğinde ama bitti ve karakterim felan yok şuan silahlarım olmasına rağmen ölüyorum ve artık bıktım kım bilir kaç bin kişi aynı durumdadır karaktersizler için özel bir kamp yapılsa karakteri olmayanlar o kampa girsede savaşsa kendi aralarında ne güzel olurdu hem bende oyunu bırakmak zorunda kalmazdım gerçekten bu beni ve binlerce insanı sevindirir umarım bu yazımı dikkate alırsınız yoksa bugün Wolfteam dan 1 oyuncu daha gidiyor olacak benim gibi binlerce insan olduğunu biliyorum belkide günde yüzlercesi bırakıyor yüzlercesi başlıyordur başlayanlarda karaktersiz olunca oyundan zevk alamadıklarını düşünüp bırakacaktır çoğu eminim bıraksınlar demiyorum sadece sizden bir talepte bulunuyorum lütfen karaktersizler için kamp yapılsın oyunda herşey yapıldı ama herşey paralı para yatırmadan 2 3 el oyun atamayacaksak neye yarar ki bu oyun ? Teşekkürler hepinize kolay gelsin ama lütfen bu yazdığımı dikkate alın büyük bir sorun olduğunu düşünüyorum. :cry::cry:
Merhabalar,
Dediğiniz gibi bir kamp yapılması imkansız. Çünkü neden mi ilk olarak sistem kendini ayarlayacak karakterli olan kişiler kim olmayan kişiler kim. Sonra ona göre giriş yapmalarını sağlayacak. Bu sorun bunun yanında herkes bilir karaktersizi öldürmek ne kadar zevklidir. Yani böyle bir sistem yapılması zor.
İyi Forumlar.
pekdemirin söylediği dogru ama dedıgı gıbı bır kamp yapılması ımkansız ıse barı ozel karakterleri felan daha pahalıya satsın joygame herkeste ozel herkeste takla olunca altınlı silah kullananlar hıc bır sey yapamıyor sadece etkınlıklerden cıkan sılaharla oynayabılıyolar oyununun zevkını her iki tarafında tatması ıcın bence boyle bır sey sart
pekdemirin söylediği dogru ama dedıgı gıbı bır kamp yapılması ımkansız ıse barı ozel karakterleri felan daha pahalıya satsın joygame herkeste ozel herkeste takla olunca altınlı silah kullananlar hıc bır sey yapamıyor sadece etkınlıklerden cıkan sılaharla oynayabılıyolar oyununun zevkını her iki tarafında tatması ıcın bence boyle bır sey sart