ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Wolfteam Karakter önerisi Kilitli

  • MuhTaRzTR
    Konu: 2 Yanıt: 2
    32 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    Herkese merhabalar,
    Wolfteam diğer oyunların grafiklerine göre biraz düşük.Bkz Skill Special Force 2,Pointblank.Hatta Joygamenin yaptığı S2 oyunundanda kötü.Fakat aslında oyunu zevkli yapan bu.Ama grafikler için her karaktere göre silah tutarken kollar değişebilir.Kollar her karakterde aynı olmaz.Birde ses de değişmeli.Lin Meiling'in William Kroll sesiyle Rapor Ver demesi çok saçma.
    Neyse asıl konuma geleyim.
    Benim bir önerim var.Mavi takım karakterleri Kırmızı takım karakterlerinden 2 kişi fazla.Kırmızı takıma iki karakter gelsin.Bu karakterlerden biri kız biri erkek olsun.Kız karakter,oyundaki diğer karakterlerden daha güzel,erkek daha yakışıklı olsun.Oyunda karakterlere göre şekil alsın.Örneğin bir kız karakter silah ile daha yavaş yürüsün.Kurdu daha çevik olsun.Daha çok canı gitsin.Pedro Gomes mesala,Lycan ın kaptanı.Hayatında hırslı olduğu yazıyor.Bu yüzden canı daha az gidebilir.Bu önerimi gerçekleştirirseniz emin olun birçok oyuncu kazanırsınız.Birçok arkadaşım grafikler yüzünden oyunu bıraktı.Bu eklenti ile beraber birkaç yeni map gelirse,oyun grafik açısından çok ama çok az geliştirilirse çok güzel olur.
    Bu arada Depo buguna bir çözüm bulursanız iyi olur.
    Bazı oyuncular eski wolfteamı özlemiş.Bunun için birkaç küçük şey yapabilirsiniz.Örneğin kötü söz yazınca kötü söz yazmayınız uyarısını tekrar oyuna dahil edebilirsiniz.
    5 dk nizi ayırıp önerimi okuduğunuz için teşekkür ederim.
    Öneriyi gerçekleştirirseniz çok mutlu olurum.
    İyi çalışmalar...

    0

    27.4.2014

    Link kopyalandı.
  • kamus1
    Konu: 94 Yanıt: 1247
    8908 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

    Wolfteam Canlı yayınlarını kesinlikle kaçırmayın. Her oyunun kendine grafikleri vardır. Ama " Wolfteam Ateş ve Barut " ile oyun çok değişecek biraz sabredin. :)

    0

    30.4.2014

    Link kopyalandı.