ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

WolfTeam İçin Yeni Bir Silah : CROSSBOW Kilitli

• wiHeeL
    Konu: 0 Yanıt: 1
    0 JFP
    Kazanılan Rozetler

aynen zaten ok hep sevmişimdir

0

1.7.2013

Link kopyalandı.
  • deadman44
    Konu: 26 Yanıt: 111
    -90 JFP
    Hükümdar Kurt
    Kazanılan Rozetler

Merhaba Arkadaşlar , Belki Half-Life yada Call Of Duty Black Ops Oynayanınız Vardır. O Oyunlarda Ok Atan Bir Silah Var. Bende Bu Silahın WolfTeam'e Getirilebileceğini Düşündüm.

Crossbow'un Açıklaması

Elit Birliklerin Gizli Operasyonlarda Kullandığı Bir Sniper Silahıdır. Ama Mermi Yerine Patlayıcı yada Bedene Nüfuz Edip Zehirleyen Bir Ok Kullanır. Bu Silahın Hedef Tutturma Özelliği Diğer Sniperlerden Daha Çoktur. Ve Mermisi Ağır Hasara Neden Olur. Genelikle bir Lazer Görüş Aygıtı Bulundurur. İstendiğinde Mermi Kapasitesi Arttırılabilir.

Crossbow Resimleri

RESİMLER 3 TANEDİR.

1) Envanter Görünüşü

" />

2) Önden Görünüşü

" />

3) Oyuncu Oynarken (elinde tutarken) Görünüşü

" />

Biraz Dandik Çizmiş Olabilirim :P

EĞER BEĞENDİYSENİZ WolfTeam 'e koyun Çok Güzel Bir Silah Bence.

Merhaba arkadaşlar,
    Ben BaranK34 tanıyanlar vardır mutlaka.
    Öncelikle şunu söylemeliyim :tongue: Bürodayım,çalışıyorum,sıkıldım,FPS oynayasım var (Wolfteam'ın üzerine gül koklamam) , Patron çok konuşuyor...Neyse salla gitsin,biz halka hizmet edelim :biggrin:

Şimdi kardeşim, bu silahın Orijin'e olan uzaklığı,eni,boyu,yüksekliği,genişliği ne kadar ? 1.Sorum bu
    2.Olarak Bu silahta ZoomShot atılması için dürbünün ReCharge süresi ne kadar olacak? (Silah otomatikse bunu düşünmeye gerek yok,değilse hemen belirli bi süresi olmalı) .
    3.Olarak bu silahın renkleri,ben şahsen bir arbalet olsam ama WolfTeam Edisyon'u olsam xd Silahın uç noktasınadaki okun çıktığı yere Kurt Ağzı gibi bir tema koyarım ki oyunucunu ilgisini çeksin.Birde gövdesini parlak Gümüş ile kaplatırdım.
    4.En önemlisi !!! (Ephuiroshe eklentisi) bu ok tarzı silahlarda olur,kurşunlarda saçmalık gibidir.Anlatıyım...Ok giderken arkasından ses dalgaları dağılmalı anlatabiliyor muyum? Ama JoyGame para kazanmak isterse şöyle yapmalı;
    C.B GL (CrossBow Gold) Ateş ettikten sonra okun arkasına yıldız efektli altın renkli ses dalgası çıkmalı ama çok çocuksu olmamalı biraz,Cool Kill tarzında olmalı ayıktın :biggrin: :artist: .
    5.Son olarak : http://www.joygame.com/forum/Thread.aspx?t=239639 , Burda belirttiğim gibi süresiz silah dükkanına Altın olanından eklenmeli,gümüş olanı nakit ile günlü olarak satılabilir. ^^

________________________________________________________________________________
    LOGITECH G930 7.1 HeadSet - Razer Tiamat - LOGITECH G15 - Thermaltake LV 10 Hi-Tower - İntel i7 3970 CPU - 32 GB RAM - ATI Sapphire 7970 O.C 2GB Dxt 11.1 3D HD - ASUS MAXIMUS V EXTREME Z77 - 3 Mavi Fan.
    BaranK34 Twitter : @Kanlibandana
    Eskiler saygı duyduklarınızdır.

0

1.7.2013

Link kopyalandı.
  • HeLLBriNgER35
    Konu: 45 Yanıt: 228
    101 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

...

ReCharge süresi normal sniperdakiler gibi olacak

Kurt Ağızı çok saçma unut gitsin.

Senin ses dalgası yerine arkasından gelen bir ışık olabilir (Kırmızı takımda kırmızı ışık , mavi takımda mavi ışık olur.)

Gold önerin daha da saçma. Ama Altın kaplama olabilir.

Özel oklar satılabilir vb.

0

7.7.2013

Link kopyalandı.
  • cartewez32
    Konu: 1 Yanıt: 2
    -40 JFP
    Hükümdar Kurt
    Kazanılan Rozetler

Evet kesinlikle kurt avi silahi olarak oyuna eklenmeli çok keyif verici olur

0

7.7.2013

Link kopyalandı.
  • HeLLBriNgER35
    Konu: 45 Yanıt: 228
    101 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Evet kesinlikle kurt avi silahi olarak oyuna eklenmeli çok keyif verici olur

Ben standart bir silah olmasını tercih ederdim...

0

8.7.2013

Link kopyalandı.