ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Wolfteam İçin Hangi İnternet Cafe nakit Çeker ?

• ayyildiz145
    Konu: 1 Yanıt: 1
    13 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 12 tl ye internet cafeden 10000 jp yani 5000 nakit çekiyordum ancak orası artık nakit çekmediği için başka birtane bulmam gerek biraz kazık olduğunu biliyorum ama benim başka yolum yok Bursa/Osmangazi/Dikkaldırım civarlarında bildiğiniz nakit çeken internet cafe varmı?

1

11.4.2015

Link kopyalandı.
  • cenk1137
    Konu: 5 Yanıt: 24
    388 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

bursada bildiğim ptt şubesi çok var git bitane ininal kart çıkar.
    hem kazanırsın hem kazık yemessin.
    100.000 nakit çektiysen 10.000 nakit bedava ininalde
    böyle birçok özellik almanı tavsiye ederim.[18 yaş sınırı yok]
    ••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••
    hiç kartla işim olmaz diyorsan.
    mobil ödeme yoluyla alabilirsin telefondan yine kazık yiyerek :D
    ​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••
    telefonda olmadıysa. internet üzerinden satış yapan siteler hile siteleri yada nakit siteleri gibi oraya üye olup ziraat atm sinden para yatırıp nakit çekebilirsin
    ​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​•••​••••​••••
    değişik yollarda var istersen söylerim ama illa internet kafeden nakit çekiceksen arayışa çıkacaksın birsürü var wolf oynayan arkadaşın yokmu onlara sor
    ​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••​••••
    EDİT:bak bu uyarımı kesinlikle dikkate al. wolfteam gibi bir oyuna para yatırılmaz
    daha 2014 yazı çok az hile varken ben orda atıyodum ama şimdi girilen 10 odadan 10 nundada hile var durum %100 aştı artık. destek birimi düzeltcez diyor ama sizin attığınız paralarla yiyip içiyor.joygame para yatıranın iyi olduğu oyundur.
    yani bomboş çöp sil at oyunu AMA illa ben wolfteam oynucam diyorsan wolfteamIS
    aeria games oyna gerçekten iyi hiç hile yok [10 odaya gir 1 hile çıkarsa tr de albay hesabımı vericem o derece :D ] ıs indir çoğu kişi oynamayı bilmiyo zaten geçen 4 yıldızla snip attık 9/0 yendim adamda hk var bide :D o derece mesela tr de silah slotu 5000 nakit (indirimli) ama orda sadece 9 nakit zaten boşuna çalışıyosunuz tam yıldız olucakken wolfteam sizi banlıcak emeğiniz boşuna gidicek yani gidin yabancı serverlerde oynayın şu oyunu. joygame firmasına lafımız yok iyi oyunlar alıyor sağolsun. ama oyuna hiç bakmıyor bıraktı yani nolursa olsun modunda şu hilelere fix atmıyor uyuyolar :D neyse çok yazdım dediklerimi düzgünce düşün ve doğru kararı al bence.
                                      iyi oyunlar...

0

11.4.2015

Link kopyalandı.
  • 48alibey48
    Konu: 201 Yanıt: 1573
    15006 JFP
    Hükümdar Kurt
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Merhaba,
    Bir çok internet kafe Joypara alımlarında size yardımcı olmaktadır fakat normal Joypara fiyatlarından daha yüksek bir ücret talep etmektedirler.
    Bu yüzden Joygame'in ödeme seçeneklerinden herhangi birisiyle Joypara alımı yapmanız daha doğru olacaktır.
    İyi forumlar dilerim.

1

12.4.2015

Link kopyalandı.
  • ielsportfest
    Konu: 1 Yanıt: 7
    37 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

joygame nakıtfıyatları cok pahalı ,aeria serverı neredeyse hılesız ve verdıklerı ekıpmanlar coksaglam

1

30.5.2015

Link kopyalandı.
  • kar123456788
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

BEN BUNUN YAPILISINI ÖRENMEK İSTİYORUM

1

31.5.2015

Link kopyalandı.
  • MorKahve
    Konu: 0 Yanıt: 9
    33 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

En kısa zamanda ininal kart temin etmeni tavsiye ederim.Kullanımı konusunda her zaman yardımcı olabilirim ki çok kolay ve çok daha avantajlı.Sana 11.000 jp 10 TL ye gelir 1000 jp ve 2 liran da cebinde kalır :)

1

26.6.2015

Link kopyalandı.
  • emirkan12369
    Konu: 1 Yanıt: 2
    22 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

arkadaşlar bbursı iskenderun bekbele ben burada nerede nakit çeken biyer bula bilirim yardımınız gerekli

0

4.9.2015

Link kopyalandı.