ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Wolfteam Güçlü Bombalar Kilitli

  • 48alibey48
    Konu: 201 Yanıt: 1573
    15006 JFP
    Hükümdar Kurt
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

    Wolfteam oynamaya başladığınız anda fark edeceğiniz üzere silahlarınız dışında iki adet de bomba taşıyabiliyorsunuz. Eğer savaş alanında düşmanınıza beklenmedik saldırılar yapmak istiyorsanız, kullanacağınız bombayı çok dikkatli seçmeniz gerekir.

    RGD-5S
    Düşmanınıza tuzak mı kurmak istiyorsunuz? O zaman RGD-5S işinze çok yarayacaktır. Uzun patlama süresi ile RGD-5S, fırlattığınız anda patlamayan, birkaç saniye sonra yüksek bir güçle infilak eden bir bomba çeşididir.



    RGS-42
    Hasar vermek yerine düşmanını şaşırtmak isteyenlerin tercihi RGS-42, patladığı anda ortama yaydığı duman sayesinde etki alanındaki herkesin görüş alanını düşürür. Bu sayede, özellikle kapalı alanlarda sıkıştırdığınız rakibinizi kolayca alt edebilirsiniz.AT-3G
     AT-3G, diğer bombalara nazaran kendine has bir özelliğe sahip. Attığınız yere yapışabilme özelliği olan AT-3G, saklanmış olan düşmanlarınıza beklemedikleri bir saldırı yapmanıza olanak sağlar. Ayrıca bir mayın gibi patlama süresi gelmese bile, çevresinde sezdiği düşmanlar nedeniyle otomatik olarak infilak etme yeteneğine de sahip. Kesinlikle tavsiye ederim.

    0

    16.3.2014

    Link kopyalandı.