Merhaba etkinlik için gerekli şartları gerçekleştirdim 2 3 gb oyun dosyası indirdim telefona 20 levele getirdim karakteri eyvallah buraya kadar sorun yok da siteden katılım gerçekleştirme sayfasında herzaman giriş yaptıgım wolfteam kullanıcı adımı yazzıyorum nickimde _ işareti var özel karakter kullanılamaz diyor bu benim hergün giriş yaptıgım wolfteam kullanıcı adım sonucda ee haliyle etkinliğe katılımı gerçekleştiremiyorum site bir türlü kullanıcı adımdaki _ işaretini özel karakter diye kabul etmiyor ne yapmam gerek desteğe yazdım ama ilgilenen olmadı ticket acık bekliyor hala bi yardımcı olursanız sevinirim
gayet net bi şekilde açıkladım sorunu ama yinede bir resimle örnek vericek olursak
diyelimki benim kullanıcı adım denem_e ben sitede etkinliğe katılmaya calısırken kullanıcı adımda _ olduğu için bu alanda özel karakter olamaz diye uyarı veriyor ve ben hiç bi şekilde siteden katılım gerçekleştiremiyorum yeterince acıklayıcı olmustur heralde
Merhaba,
Aldığınız ekran görüntüsü ile birlikte destek sistemine başvurunuz. Joygame Wolfteam destek sistemine gitmek için tıklayınız.
İyi forumlar.
(Rezdy)
shekil00umut dedi ki;
Merhaba,
Aldığınız ekran görüntüsü ile birlikte destek sistemine başvurunuz. Joygame Wolfteam destek sistemine gitmek için tıklayınız.
İyi forumlar.
(Rezdy)