ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Wolfteam-Evilbane etkinliği kullanıcı adı özel karakter sorunu Kilitli

• DonnieBrasco
    Konu: 9 Yanıt: 36
    32 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Merhaba etkinlik için gerekli şartları gerçekleştirdim 2 3 gb oyun dosyası indirdim telefona 20 levele getirdim karakteri eyvallah buraya kadar sorun yok da siteden katılım gerçekleştirme sayfasında herzaman giriş yaptıgım wolfteam kullanıcı adımı yazzıyorum nickimde _ işareti var özel karakter kullanılamaz diyor bu benim hergün giriş yaptıgım wolfteam kullanıcı adım sonucda ee haliyle etkinliğe katılımı gerçekleştiremiyorum site bir türlü kullanıcı adımdaki _ işaretini özel karakter diye kabul etmiyor ne yapmam gerek desteğe yazdım ama ilgilenen olmadı ticket acık bekliyor hala bi yardımcı olursanız sevinirim

0

29.11.2016

Link kopyalandı.
  • DonnieBrasco
    32 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

gayet net bi şekilde açıkladım sorunu ama yinede bir resimle örnek vericek olursak 
    diyelimki benim kullanıcı adım denem_e ben sitede etkinliğe katılmaya calısırken kullanıcı adımda _ olduğu için bu alanda özel karakter olamaz diye uyarı veriyor ve ben hiç bi şekilde siteden katılım gerçekleştiremiyorum yeterince acıklayıcı olmustur heralde

0

29.11.2016

Link kopyalandı.
  • shekil00umut
    Konu: 17 Yanıt: 1845
    7217 JFP
    Sürü Lideri
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Merhaba,
    Aldığınız ekran görüntüsü ile birlikte destek sistemine başvurunuz. Joygame Wolfteam destek sistemine gitmek için tıklayınız.

İyi forumlar.
    (Rezdy)

0

29.11.2016

Link kopyalandı.
  • DonnieBrasco
    32 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

shekil00umut dedi ki;
    Merhaba,
    Aldığınız ekran görüntüsü ile birlikte destek sistemine başvurunuz. Joygame Wolfteam destek sistemine gitmek için tıklayınız.

İyi forumlar.
    (Rezdy)

hadi canım ben nasıl oldu da akıl edemedim hazır cevapları bırakın da sorunuma care bulun destek sisteminde 3 gündür bekliyo ticketlerim o yuzden geldim buraya yazdım

0

29.11.2016

Link kopyalandı.