Merhaba,Daha once windows 8.1 işletim sistemı kullanıyordum wolfteam oynarken oyundan atıyordu (out of memory) bende windows 7 yaptım ve oyun iyi guzel hiç atmadan oynayabılıyorum şuan,ancak grafıklerde ekranın ortasındann bıraz ustunde sabıt bır şekilde yırtılma oluyor fps degerı yuksek oldugu için soyluyorlar evet dogru ancak wolfteam grafık ayalarından bende sabıt yaptım fps 60'a kitlendı ve tekrar aynı sorun ortaya çıktı.Daha önce windows 8.1'de bu sorun çıkmamıştı karşıma.Ekran kartı driverlarım güncel ve her ay guncelleme gelıyor yanı son surum yuklu.Bilgisayarım dizustu ve donanımsal bır hata oldugunu sanmıyorum ancak bu dıger oyunlardada çıkıyor.Bana kalsa ben windows 8.1'e geçerım ancak bu seferde oyundan atıcak.Bu sorunu nasıl çozebılırım yardımcı olursanız sevınırım.İyi gunler...
Bu konuda Joygame Destek Sistemine başvurmalısın. Destek sistemine talep açmadan önce Sıkça Sorulan Sorular arasında probleminin çözümünün olup olmadığını incelemen gerekmektedir. Eğer probleminin çözüm yolu, Sıkça Sorulan Sorular arasında yok ise buraya tıklayıp, uygun kategoriyi seçerek Destek Talebi gönderebilirsin.
Not: Destek sistemine gönderdiğin talebe en geç 48 saat içerisinde cevap verilir. Eğer 48 saat içerisinde cevap alamazsan, aynı konu ile ilgili tekrar talep göndermememeni rica ediyorum.