ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Wolfteam Ekibine yeni üye ? Kilitli

• Voyvoda15
    Konu: 5 Yanıt: 7
    77 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Yani sonuçta sizi sokaktan toplamadılar :) merak ediyorum nasıl Topluluk yöneticisi Og yardımcısı vb şeyler nasıl olunuyor.Para karşılığında yapabilirmisiniz ?

0

23.12.2015

Link kopyalandı.
  • avengers256
    Konu: 138 Yanıt: 1499
    7713 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Merhaba,

Topluluk yöneticisi (TY), ​Netmarble Joygame ofislerinde çalışan sosyal medya kanallarında ve Forum yönetiminde hedefe uygun toplulukların oluşturulmasını, bu topluluğa uygun içeriklerin geliştirilmesini ve hem markaya ait kanallarda hem de markaya ait olmasa dahi marka hakkında konuşulan kanallarda iletişimin yönetilmesini sağlayan kişilerdir. Bunun için İlk olarak oyun alanında kendinizi geliştirmeniz gerekiyor. Global olarak araştırma yapmanız gerekiyor diğer oyun şirketlerinde işleyiş nasıl. Son çıkan oyunları dahil takip etmeniz gerekiyor. Sonra onu aldığınız eğitim alanıyla birleştirmelisiniz. Üniversite mezunu şart koşuluyor.Başvurularınız için CV’nizi [email protected] adresine gönderebilirsiniz.

Oyun Görevli Yardımcısı (OGY), Oyundaki genel asayişten sorumlu gönüllü bir ekiptir.Oyunla ilgili küfürlü konuşmaları,Bugları,3. Parti Programları kullanan şahısları tespit eden kişilerdir. Bu ekibe katılmak istiyorsanız oyunda ki bir OGY ile konuşmanızı tavsiye ediyorum.

Umarım sorularınıza cevap olmuştur.
    İyi forumlar.

0

23.12.2015

Link kopyalandı.
  • Voyvoda15
    Konu: 5 Yanıt: 7
    77 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Çok teşekkürler TY olmak çok isterdim yaşımda uygun üniversite mezunuyum.Biraz düşüneyim.TY'nin oyun içinde bir artısı olmuyor sanırım.

0

25.12.2015

Link kopyalandı.
  • avengers256
    Konu: 138 Yanıt: 1499
    7713 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Voyvoda15 dedi ki;
    Çok teşekkürler TY olmak çok isterdim yaşımda uygun üniversite mezunuyum.Biraz düşüneyim.TY'nin oyun içinde bir artısı olmuyor sanırım.

Elbette ki oluyor. Ancak almış oldukları görevler daha çok oyun dışı projeler olduğu için oyunda pek fazla göremiyoruz kendilerini. (:

0

25.12.2015

Link kopyalandı.