Merhaba,
Topluluk yöneticisi (TY), Netmarble Joygame ofislerinde çalışan sosyal medya kanallarında ve Forum yönetiminde hedefe uygun toplulukların oluşturulmasını, bu topluluğa uygun içeriklerin geliştirilmesini ve hem markaya ait kanallarda hem de markaya ait olmasa dahi marka hakkında konuşulan kanallarda iletişimin yönetilmesini sağlayan kişilerdir. Bunun için İlk olarak oyun alanında kendinizi geliştirmeniz gerekiyor. Global olarak araştırma yapmanız gerekiyor diğer oyun şirketlerinde işleyiş nasıl. Son çıkan oyunları dahil takip etmeniz gerekiyor. Sonra onu aldığınız eğitim alanıyla birleştirmelisiniz. Üniversite mezunu şart koşuluyor.Başvurularınız için CV’nizi [email protected] adresine gönderebilirsiniz.
Oyun Görevli Yardımcısı (OGY), Oyundaki genel asayişten sorumlu gönüllü bir ekiptir.Oyunla ilgili küfürlü konuşmaları,Bugları,3. Parti Programları kullanan şahısları tespit eden kişilerdir. Bu ekibe katılmak istiyorsanız oyunda ki bir OGY ile konuşmanızı tavsiye ediyorum.
Umarım sorularınıza cevap olmuştur.
İyi forumlar.
Voyvoda15 dedi ki;
Çok teşekkürler TY olmak çok isterdim yaşımda uygun üniversite mezunuyum.Biraz düşüneyim.TY'nin oyun içinde bir artısı olmuyor sanırım.