ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

WolfTeam E-Kitap Projem Lütfen Bakınız Desteklerinizi Bekliyorum

• RevengeTurk
    Konu: 135 Yanıt: 671
    111 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

İyi günler joygame ailesi.

Öncelikle bugün sabah aklıma gelen bu e-kitap fikri kafama cidden yattı. Malum yazın son günleri gündüz vakti evde sıkıldığım ve vakit geçirecek adeta bir uğraş aradığım zamanlarda böyle bir aktivitenin iyi geleceğini düşündüm. 

E-Kitap Nedir ?

E-Kitap internetten world veya pdf olarak indirdiğiniz kitabı bilgisayardan okuyabilmeniz demektir. Her ne kadar wolfteam'i oyun olarak eleştirsemde konu bakımından harika bir searyo giydirilmeli diye düşünüyorum.

Peki Bu Nasıl Olucak ? 

Öncelikle ilk kitabım biraz kısa konsept gibi olucak yani çok uzun yazmayacağım senaryonun %60 lık kısmını kafamda oluşturdum bile. Eğer tutarsa devamı istenirse 2. ve 3. kitabı da çıkıcak ve adeta bu oyunu efsane bir seriye çevirmeyi düşünüyorum. İlk kitabın adı Biyo Facia olucak. Ayrıca bu işten herhangi bir kâr sağlamayacağımı da belirteyim. Başında da dediğim gibi sadece hobi amaçlı yapıcam ve 2 sene emek verdiğim bu oyuna yakışan bir kitap olmasını sağlıyıcam. OG ler moderatör arkadaşlar bana ulaşırsa direkt onlarla konuşup daha büyük bir proje haline getirebiliriz. Hepinize iyi akşamlar kucak dolusu sevgiler :)

0

9.9.2014

Link kopyalandı.
  • Pesimistİnsan
    Konu: 20 Yanıt: 130
    1358 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

güzel  fikir ama  daha forumdaki  2 satırı   okumaya  üşenen  insanların kitapı  okumasını düşünmek   çok  ütopik olur   tutmaz ama   düşünce güzel destekliyorum.

0

9.9.2014

Link kopyalandı.
  • sardunya2002
    Konu: 212 Yanıt: 1305
    13420 JFP
    Kurt Takımı Komutanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Aslında güzel olurdu.

0

9.9.2014

Link kopyalandı.
  • IQuaRYI
    Konu: 3 Yanıt: 22
    108 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Güzel Olur Tabiki'de Oyun Dahada Açıklayıcı olur.

0

13.9.2014

Link kopyalandı.