Wolfteam giderek oyuncu kaybetmekte bunu sizde bizde biliyoruz sayın joygame ve siz hiç bir şey yapmıyorsunuz bunun için her oda og dövmesi og eşyalı oyuncular ile dolmuş durumda oyundan alınan zevk sıfır. Üslubum için kusura bakmayın ama bu oyun böyle yürümez en azıdan bi karşılaştırın 4-5 yıl önce bütün kamplar full iken şimdi 4 5 kamp anca doluyor. Oyuncular her gecen gün oyunu bırakmakta çünkü para yatıran ile yatırmayanın arasındaki farkı çok açtınız. Tamam sizde kar elde edip para kazancaksınız ama buna değer mi? 2-3 sene sonra belki kimse oynamayacak kapatmak durumunda kalacaksınız oyunu. İnsanlar eskiyi istiyor neden mi ? Çünkü eskiden para yatırmasan bile en kralını bir kez öldürebiliyordun şimdi para yatırsan bile adama neyle vurursan vur ölmüyor adam og dövmesini karakterini takmış herşeyini ölmüyor sonra oyuncular bırakıyor tabi oyunu nostaji sunucusu açtınız diye oynayalım dedik yok klan vs nedir klan da atılır tamamda nostaji den klan olmaz herşey yasaklı şöyle 240 vs 240 atılabilecek bir nostaji normal 3 -4 sunucu acıp reklamını yaparsanız o sunucular dolacaktır emin olabilirsiniz. Daha gecen sene benim klanım oyunu bıraktı çünkü adamları oyundan soğuttunuz doğru düzgün oynayamadılar og dövmesidir zarttır zurttur. Ve bu adamlar oyuna çok güzel para da yatırıyolardı beleş oyuncular değillerdi. Para kazanın tamam ama saçma sapan işlere girdiniz ak peru nedir eski kutular ak peru olmuş şans kutusu toplayıp acardık Güçlü kullanıcı için önce şu kutuları bir düzeltin yeni kutularda çıkan eşyalar 1 günlük 1 günlük nedir şunların sürelerini uzatın nostaji sunucusu açın ama normal sunucu oyundan zevk alsın insanlar. Oyuncuları mı dinleyeceksiniz kendi istediğinizi mi yapcaksınız bilmiyorum ama herkes bıraktıktan sonra yaparsanız dediklerimi ileride kaybetçeğiniz oyuncuları geri alamazsınız. Üslubum için kusura bakmayın ama bu oyunu bu hale getiren sizsiniz bu oyunu bu halden kurtaracak olan da sizsiniz insanlar oynamasa bile bu oyun bilgisayarlarında bir köşede duruyor belki bişey olur oynarız çünkü nostaji diye çok insan geldi aynı şekil geri gitti neden klan sunucusu neden 300 ler var nostajidede diye adam akıllı normal güzel 3 4 nostaji sunucusu acmanız gerek ki insanlar oynasın klan toplasın klan vs ye geçsin. Neyse dediğim gibi bu oyun bilgisayarda bir köşede duruyor ve birgün girerim belki diyerekten o günü siz onlara vermezseniz o bilgisayardan silinir bu oyun ve birdaha o oyuncu gelmez. Piyasa da tonla oyun var oynucak oyun bulur oyuncular merak etmeyin. Sadece oyunu boktan bi hale getirdiniz BloodRapper bile bıraktı biz neden oynayalım 2012 den beri adam bu oyun için uğraştı emek verdi. Neyse ben sizden cevap beklemiyorum bana herkese yazdığınız hazır mesajlardan birini atmak yerine oyunun iyileşmesi için çabalarsanız ben cevabımı almış olurum. Para yatıran ile yatırmayanın farkını çok açmayın eğer para yatırmayanlar olmazsa para yatıranlarda olmaz bunu unutmayın. Teşekkürler iyi günler.